A NAP HÜLYÉJE A FICKÓ, AKI JÁTÉKPISZTOLLYAL PRÓBÁLT KIRABOLNI 3 AMERIKAIFOCISTÁT

A NAP HÜLYÉJE A FICKÓ, AKI JÁTÉKPISZTOLLYAL PRÓBÁLT KIRABOLNI 3 AMERIKAIFOCISTÁT

A nap hülyéje az a fickó, aki egy játékpisztollyal próbált kirabolni 3 amerikaifocistát.


Vígjátékba illő történet.Sajnos manapság nem ritkák a rablások, és a fegyveres rablások sem. sok esetben azonban nem igazi fegyverekkel rabolnak, csak egy annak látszó tárggyal.

Sokszor viszont ez is sikeres lesz a rablók számára, hiszen ha az ember nem tudja eldönteni, hogy vajon egy-egy fegyvernek látszó tárgy igazi-e, akkor nem kockáztat és inkább odaadja mindenét.

Így gondolta ezt Martinez is, aki egy autót szeretett volna ellopni, azonban nagyon rossz kocsit fogott ki.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Martinez beállt az út szélére és elkezdett stoppolni. A terve az volt, hogy elköti a kocsit, ha felveszik, és autókázik egyet.

Nos ez eddig rendben is volt, és minden tervszerűen ment, Martinezt felvették, ő pedig elő is rántotta a „pisztolyt” és követelte az autót.

Martineznek azonban az volt a szerencsétlensége, hogy az autóban éppen három edzésről hazafelé tartó amerikaifocista volt.

Az amerikaifocistákról azt tudni kell, hogy bizony elég kemények, és nem is éppen félős emberek, főleg akkor nem, ha észreveszik, hogy a rablónál kamu fegyver van.

Miután a három férfi észrevette, hogy a fegyver nem igazi, rögtön elkapták Martinezt, és pár pofonnal jobb belátásra bírták a fiút.

Azonban itt még nem álltak meg. Miután lefegyverezték Martinezt, és egy pár pofonnal helyretették, megálltak és kihívták a rendőrséget. Mire a rendőrség megérkezett, addigra Martinez fejét teljesen bucira verték, szóval valószínűleg még a kiérkezésig is kapott néhány pofont, de persze ezt nem vallották be.

Martinezt bevitték, és a motozásnál találtak nála egy kést, és egy cetlit, amire leírta, hogy adják át neki az autót, és akkor senkinek sem esik bántódása. Persze ez a rövid szöveg is tele folt helyesírási hibákkal, de az most mindegy.

loading…


Facebook hozzászólások