EGY KIS TRÜKKEL MÉG MINDIG INGYENESEN BESZEREZHETŐ A WINDOWS 10

EGY KIS TRÜKKEL MÉG MINDIG INGYENESEN BESZEREZHETŐ A WINDOWS 10

Még mindig beszerezhetjük ingyenesen a Windows 10-et.

[good_old_share]

Egyenlőre nem tudni, hogy meddig szerezhető be, így ajánlatos vele sietni. Figyelem! Az oldal alján elérhető a windows 10 ( jelenleg még ) ingyenesen beszerezhető linkje!
A Microsoft egy éven keresztül adta ingyen a Windows 10-et, ám július 29.-től hivatalosan fizetőssé vált a rendszer.

Korábban már megírtuk, hogy a Windows 10 Home változatáért 41 ezer forintot, míg a vállalati Pro verzióért nagyjából 84 ezer forintot kell fizetniük azoknak, akik nem váltottak időben a rendszerre.

loading...

Bizony sokan vannak, akik lemaradtak róla, vagy éppen eddig nem szerették volna feltenni, és már későn gondolták meg magukat, most pedig már azért nem teszik fel, mert nem szeretnének érte fizetni.

Nos, van egy jó hírünk. Egy kiskaput kihasználva még mindig ingyenesen beszerezhető a Windows 10. Ez egy teljesen hivatalos kiskapu, tehát nem kell hacelésre vagy ilyesmire gondolni, és semmi problémánk nem származhat abból, ha élünk ezzel a lehetőséggel.
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendszer ugyan már fizetőssé vált hivatalosan, a Microsoft mégis hagyott egy kiskaput, aminek bizony most sokan örülnek.

Azok a sérült emberek, akik számára a számítógép a teljes élethez szükséges, még most is teljesen ingyenesen szerezhető be a Windows 10.

Ez azonban azt jelenti, hogy nem csak a sérült emberek számára érhető el a Windows 10, hanem igazából mindenki számára, ha tudjuk hogy hol keressük.

Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Microsoft akadálymentes Windowst kínáló weboldalára, majd letölteni az ott található EXE fájlt. Ennek köszönhetően úgy telepíthető majd a Windows 10, hogy nem kell fizetni érte.
A Microsoft akadálymentes Windowst kínáló oldalát IDE KATTINTVA ELÉRHETI

Persze ez a kiskapu sem lesz örökre nyitva, és a Microsoft nem közölte, hogy mikor fogják eltávolítani az oldalról ezt a kiskaput, tehát érdemes sietni a letöltésével, ha szeretnénk beszerezni még ingyenesen a programot.

Facebook hozzászólások