TELEFONÁLJ INGYEN A MOBILODDAL

TELEFONÁLJ INGYEN A MOBILODDAL!
loading...

TELEFONÁLJ INGYEN A MOBILODDAL

[good_old_share]

Ennek az újításnak biztos, hogy nem fognak örülni a mobilszolgáltatók!

 

A szolgáltatók közötti piaci verseny része, hogy minden szolgáltató megpróbálja alacsonyabb árakon kínálni a szolgáltatásait, – így a hanghívásokat is. Legalábbis ez lenne a piaci verseny alapja, de hazánkban sokan azt gyanítják, hogy ez a szolgáltatói hozzáállás nálunk még nem érezhető igazán.Most egy olyan lehetőséget teremtett a Facebook, amely komoly fejfájást okozhat a mobilszolgáltatóknak.

A legnagyobb közösségi média az okostelefonokra telepíthető Messenger szolgáltatás részeként kínálja a hang alapú hívás lehetőségét. Miért érdekes ez?

loading...

Sokan azt mondhatják (jogosan), hogy számtalan hang alapú hívást lehetővé tevő alkalmazás létezik az okostelefonokhoz. Ebben igazuk is van, viszont ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy ezt az alkalmazást a világ legnagyobb, és legismertebb (szinte mindenki által használt) közösségi szolgáltatója vezette be, és ráadásul teljesen ingyen.Ez azt is jelenti, hogy aki internet-kapcsolattal, és Facebook profillal rendelkezik, az világ bármely pontján szinte bárkit ingyen hívhat.

Ezt a lehetőséget sokan a Facebook csodafegyvereként említik, és ebben tényleg igazuk is van.

A számok magukért beszélnek! 900 millió, az nem kevés!

Tény, hogy az alkalmazás 900 millió Messenger felhasználót tesz ingyenesen elérhetővé. És ez még nem minden! A „Face” nem áll le! Amost bejelentett újdonságuk, hogy a közösségi média lehetővé tette, hogy csoportos hívást – konferenciabeszélgetést – indítsunk a Messenger alkalmazásból.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fejlesztés lényege, hogy ötvenen tudnak egyszerre a „vonalban” lenni a Messengeren. Több személyt úgy lehet hívni, hogy egyszerűen megérintjük a telefon ikonját, majd a képen láthatóan egy csoportot kiválasztunk az alkalmazásban: ha a legújabb változatot használjuk, akkor már lehetséges több személy hívása.Tehát, ha nem akarjuk teletömni a mobilszolgáltatónk zsebét pénzzel, akkor érdemes kipróbálni és használni ezt a fejlesztést!

Fontos tudnunk, hogy ez a lehetőség már elérhető iPhone-on és Androidon is!

Azt még meg kell említenünk, hogy nem tudjuk, hogy a Facebook Messengerben megtalálható-e az a titkosító algoritmus, amely más, ingyenes applikációban már be van építve! Ezt figyelembe véve használjátok!

Read previous post:
JÚLIUSTÓL RENGETEG TÁMOGATÁSI PÉNZT KAPHATSZ A HÁZADRA
JÚLIUSTÓL RENGETEG TÁMOGATÁSI PÉNZT KAPHATSZ A HÁZADRA

Júliustól rengeteg pénzt adnak a ház felújítására. [good_old_share] A támogatást meg kell pályázni. A legfontosabb kitétele a pályázatnak az, hogy...

ENNÉL SZEBB VIDEÓ MÉG NEM KÉSZÜLT A SARKI FÉNYRŐL
ENNÉL SZEBB VIDEÓ MÉG NEM KÉSZÜLT A SARKI FÉNYRŐL

Gyönyörű videót készítettek a sarki fényről. [good_old_share] A felvételt a Nemzetközi Űrállomás kamerája rögzítette. Ennyire látványos videót még soha sem...

Close