22 ÉVET KAPOTT A TRAFIKOS GYILKOS

loading...

22 évet kapott az a 19 éves fiatal, aki Kaposváron megölt egy 20 éves lányt, mialatt kirabolta a trafikot.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A lány átadta neki a pénzt ellenkezés nélkül, a fiú mégis leszúrta, a lány pedig belehalt a sérüléseibe.

Azóta nemcsak a Kaposvári trafikosok félnek jobban, hanem szinte mindenhol. Elszaporodtak a trafik rablások, ráadásul gyilkosság is történt, így a legtöbben már nem szívesen dolgoznak a trafikban.

Az a 19 éves férfi, aki Kaposváron gyilkolt a trafikban, 22 év fegyházbüntetést kapott. A férfit a bolti eladó megölésével vádolják.

loading...

A Somogy Megyei Főügyészség aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat. B. Péter a tárgyaláson nem tett vallomást, a rendőrségen elmondott beismerő vallomásának főbb részleteit a bíró olvasta fel.

A vallomásban elhangozott, hogy el akart költözni a szüleitől, és ehhez pénzre volt szüksége, ezért döntött a rablás mellett. A trafikot pedig azért szemelte ki, mert le volt fóliázva a kirakat ablaka, ezért oda nem lehetett belátni.

A lány, ellenkezés nélkül átadta neki a pénzt, a férfi mégis leszúrta. Elmondása szerint azért, mert félt hogy értesíti a rendőrséget. A férfi egyébként összesen 23 ezer forintot rabolt a trafikból.

A tárgyalást a bíró egy nap alatt lezárta, a 19 éves férfira pedig 25 év fegyházbüntetést ítélt. Fiatal kora miatt ez volt a legsúlyosabb kiszabható büntetés.

Elméletileg a férfi legkorábban a kiszabott büntetés kétharmadának a letöltése után szabadulhat.

Tudomásunk szerint, a fiatal férfi viszonylag jómódban élt, nem voltak problémái, a költözés miatt a rablás mellett döntött. Sajnos nagyon elszomorító, hogy a mai világban egy 20 éves fiatal eladónak 23 ezer forintért kellett meghalnia.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás