A KECKSBURGI UFO-INCIDENS

A KECKSBURGI UFO-INCIDENS

A kecksburgi UFO-incidens azon esetek közé tartozik, melyet a mai napig sem sikerült megfejteni. 1965 december 9-én egy óriási tűzgolyó süvített át az égen, a jelenségről pedig hat államban is beszámoltak, plusz Kanadában is akadtak szemtanúk. Az objektum végül Kecksburgbanegy pennsylvaniai kisvárosban csapódott be.

[cn-social-icon]

Először azzal próbálták magyarázni az esetet, hogy valószínűleg valami tűzgolyóról lehet szó – egy szokatlan fényességgel  bíró meteoritról – de a helybeliek nagyon megrémültek, mikor a területet elözönlötték a fegyveres katonák, akik a beszámolók szerint a bokrok közül egy furcsa, tojásszerű képződményt is kihúztak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyes vélemények szerint egy szovjet műhold csapódott be a földbe, de ezt sokan kétkedve fogadták, főleg miután az oroszok nem hiányoltak egy műholdat sem. A mai napig is folynak a találgatások, a NASA pedig nem sok információt közöl bármilyen eredményről is.

loading...

[cn-social-icon] Rejtelyekszigete

Facebook hozzászólások