NINCS TÖBB KIFOGÁS! EU-S BÉREKET KELL FIZETNI!

NINCS TÖBB KIFOGÁS! EU-S BÉREKET KELL FIZETNI!

NINCS TÖBB KIFOGÁS! EU-S BÉREKET KELL FIZETNI!

[good_old_share]


Ha hazánkban tisztességesen megfizetnék a munkavállalókat, akkor szinte senki nem venne fel hitelt….

 

Ti küldtétek – Komoly munkaerőhiány van ma Magyarországon? …

Really?Nem, nincs munkaerőhiány… hajlandóság hiány van.

Abból van hiány, hogy az emberek hajlandóak legyenek dolgozni kevés pénzért.

loading...

Sok cégnél bármilyen jó teljesítményt ad le valaki, azt a jó teljesítményt nem értékelik, sőt mi több alacsony fizetéssel, éhbérrel, nem bejelentett bérrel és sorolhatnám még, hogy mivel jutalmazzák.

Ön munkaadó és hetente/ havonta egzotikus helyeken nyaral?

 

Akkor… hajlandóság hiány van.

Abból van hiány, hogy a munkaadók hajlandóak legyenek ritkábban nyaralni és cserébe többet fizetni.

Abból van hiány, hogy az emberek hajlandóak legyenek dolgozni kevés pénzért inkább elmennek Németországba, Ausztriába.Közben viszont az a paradox helyzet, hogy bár csökken a munkanélküliek száma Magyarországon, még mindig rengeteg embernek nincs munkája.

Kívánom a sok HR-es naplopónak, hogy 2-3 éven keresztül lélekszakadva hajkurásszanak munkahelyet, eredménytelenül. Legyenek elutasítva, találjanak kifogásokat számukra, hogy miért nem kellenek, és éljenek meg havonta 40-50 ezer forintból. Másmilyen lesz azok után a hozzáállásuk a felvételre jelentkezőkkel szemben.

A Facebook nem mutatja meg neked a híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Szerkesztőségi megjegyzés: ha a törvényalkotók törvénnyel köteleznék a munkaadókat az Európai Uniós bérek fizetésére, és esetleg ehhez még állami segítséget is adnának, akkor ki venne fel a bankoktól hiteleket??? Mi lenne akkor a szegény bankokkal??? Hogy tudnának magas kamatokra hitelezni???

Egy hozzászóló gondolatai: Ez egy jó irány! Nincs munkaerő! Helyes! EU béreket kell fizetni! Végre valaki leírta a valós helyzetet!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások