ÉLŐBEN KÖZVETÍTETTÉK AZ AMERIKA FELETT REPKEDŐ KÜLÖNÖS FÉNYJELENSÉGET – VIDEÓ

ÉLŐBEN KÖZVETÍTETTÉK AZ AMERIKA FELETT REPKEDŐ KÜLÖNÖS FÉNYJELENSÉGET - VIDEÓ

Élőben közvetítették az Amerika felett repkedő különös fényjelenséget.

[good_old_share]


A híradósok sem tudtak mit hozzáfűzni.Február 27-én a FOX6 News TV élőben kapcsolt a szokásos híradóval. Azonban a híradó elején egy nem várt esemény történt. Az élő kameraképeken ugyanis észrevették, hogy rengeteg fényes pont repked Milwaukee felett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Ezután a kamera képét közvetítették, és találgatták, hogy vajon mi is lehet ez a furcsa jelenség.

loading...

Természetesen a híradósok sem tudtak rá magyarázatot adni, az egyikük viccesen meg is jegyezte, hogy biztosan űrlények, amin persze nevettek egyet, majd tovább folytatták a találgatást.

A repkedő fények céltalanul bolyongtak össze-vissza, miközben több millió tévénéző figyelte a képernyőkön keresztül, hogy mi is történik.

Majd azt mondták, hogy biztosan madarak, és folytatták a híradót.

Később azt közölték, hogy egy nagyobb sirály raj okozta a különös jelenséget, és ezt láthatták a TV nézők.Azonban arra már senki sem tudott választ adni, hogy miért repkedett egy hatalmas sirályraj kora hajnalban, a sötétben, és arra sem, hogy miért világítottak a sötétben.

Az UFO hívők pedig úgy gondolják, hogy ismét próbálják eltitkolni előlünk az igazságot.

Egy közvélemény kutatás szerint egyébként az Amerikaiak nagy többsége jobban hisz a földönkívüliekben, mint Istenben, és ez a felvétel valószínű, hogy még több embert afelé fog terelni.Mások pedig azt gondolják, hogy valóban egy sirályraj volt a felvételeken. Neked mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások