MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?

MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?
loading...

MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?

[cn-social-icon]

A földönkívüli élettel, illetve más értelmes létformákkal kapcsolatban mostanában egyre többen, és egyre gyakrabban nyilatkoznak meg ismert emberek, vagy globális szervezetek.

 

Most például a világ egyik legnagyobb vállalata a Pepsi, egy tőle szokatlannak tűnő videót töltött fel a legnagyobb videó megosztó portálra. Természetesen mi is csak találgatjuk, hogy mi lehet ennek az oka.

Pusztán a véletlenek furcsa összjátéka lenne, hogy az univerzum és az ember kapcsolatáról szóló, a Portland-i Egyetemen tartott előadásában a Dalai láma azt mondta, hogy nincs messze az a pillanat, amikor az emberiség kapcsolatba fog lépni földönkívüli civilizációkkal?

Vagy a nemrégiben tett Nagy Vatikáni Bejelentés, amikor a vatikáni csillagvizsgáló vezető professzora, Jose Gabriel bejelentette: „Létezik földönkívüli élet?

loading...

De említhetnénk például az UNICEF furcsa videóját is, melyben az idegen, és a különös elfogadására akarják az emberek figyelmét felhívni.

És említhetnénk még azt a felvételt, melyben Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosa felhívta a figyelmet arra, hogy a Vatikán falai mögött egy idegen faj rejtőzködik.

De ne felejtkezzünk meg Kanada volt védelmi miniszterének leleplező vallomásáról sem!

Szóval most a Pepsi rukkolt elő az alább is látható videóval, amelyről sokan azt állítják, hogy a célja nem más, minthogy az emberiséget felkészítse a Nagy Találkozásra, amivel egyben felkészítenek minket az egyesült Új Világrend elfogadására is.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hogy mi a valódi cél ezzel a furcsa és a Pepsitől szokatlan videóval, azt nem tudhatjuk, de reméljük, hogy hamarosan erre is megérkezik a válasz. Neked mi a véleményed? Alább elmondhatod.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
EZÉRT NINCSENEK MUSZLIMOK JAPÁNBAN.
EZÉRT NINCSENEK MUSZLIMOK JAPÁNBAN!

Sokan felteszik a kérdést, hogy amíg minket ellepnek a bevándorlók, és más Európai országokat is, addig Japánban miért nincsenek bevándorlók,...

ORBÁN LESZ AZ EU ÚJ VEZETŐJE?
ORBÁN LESZ AZ EU ÚJ VEZETŐJE?

ORBÁN LESZ AZ EU ÚJ VEZETŐJE? Európában gyász, káosz, és rettegés uralkodik. [cn-social-icon] Sajnos a fenti mondat tény, melyet nap,...

Close