MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?

MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?

MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?

[cn-social-icon]

A földönkívüli élettel, illetve más értelmes létformákkal kapcsolatban mostanában egyre többen, és egyre gyakrabban nyilatkoznak meg ismert emberek, vagy globális szervezetek.

 

Most például a világ egyik legnagyobb vállalata a Pepsi, egy tőle szokatlannak tűnő videót töltött fel a legnagyobb videó megosztó portálra. Természetesen mi is csak találgatjuk, hogy mi lehet ennek az oka.

Pusztán a véletlenek furcsa összjátéka lenne, hogy az univerzum és az ember kapcsolatáról szóló, a Portland-i Egyetemen tartott előadásában a Dalai láma azt mondta, hogy nincs messze az a pillanat, amikor az emberiség kapcsolatba fog lépni földönkívüli civilizációkkal?

Vagy a nemrégiben tett Nagy Vatikáni Bejelentés, amikor a vatikáni csillagvizsgáló vezető professzora, Jose Gabriel bejelentette: „Létezik földönkívüli élet?

De említhetnénk például az UNICEF furcsa videóját is, melyben az idegen, és a különös elfogadására akarják az emberek figyelmét felhívni.

loading...

És említhetnénk még azt a felvételt, melyben Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosa felhívta a figyelmet arra, hogy a Vatikán falai mögött egy idegen faj rejtőzködik.

De ne felejtkezzünk meg Kanada volt védelmi miniszterének leleplező vallomásáról sem!

Szóval most a Pepsi rukkolt elő az alább is látható videóval, amelyről sokan azt állítják, hogy a célja nem más, minthogy az emberiséget felkészítse a Nagy Találkozásra, amivel egyben felkészítenek minket az egyesült Új Világrend elfogadására is.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hogy mi a valódi cél ezzel a furcsa és a Pepsitől szokatlan videóval, azt nem tudhatjuk, de reméljük, hogy hamarosan erre is megérkezik a válasz. Neked mi a véleményed? Alább elmondhatod.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások