AUSZTRÁLIÁBAN TERMÉSZETES, HA EGY KENGURU RAGAD A TETŐN

AUSZTRÁLIÁBAN TERMÉSZETES, HA EGY KENGURU RAGAD A TETŐN
loading...

Míg nálunk Magyarországon általában macskákat láthatunk a tetőn ragadni, addig Ausztráliában ugyanezt kengurukkal láthatjuk.

[cn-social-icon]

Ausztráliában, rendesen meglepődött egy házaspár, amikor egy hatalmas zajra riadtak fel, majd meglátták, hogy egy kenguru ragadt a házuk tetején.

Trent és Bronwyn múlt szombaton egy hatalmas zajra ébredtek, majd ijedten körbenéztek a lakásban betörőre gyanakodva. Miután nem találtak semmit a házban, kimentek és szétnéztek a ház körül is, aztán meglátták a tetőn ragadt kengurut.

loading...

Nos, az már bizonyos szinten megszokott feléjük, hogy a kenguruk a kertben ugrálnak, vagy éppen a medencében fürdenek, de a tetőn ragadt kenguru látványa még őket is meglepte. Egyébként ahhoz, hogy a kenguru felugorjon a tetőre, ahhoz több mint három méter magasat kellett ugrania.

Trent úgy fogalmazott, hogy „A hangok olyanok voltak, mintha három felnőtt férfi táncolt volna a tetőn.”

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A harmincöt kilós állat hat órán keresztül álldogált a tetőn, mert a leugrásra nem tudta rászánni magát. A házaspár pedig hívott egy állatbefogót, aki egy nyugtatólövedékkel meglőtte az állatot, a kenguru pedig ezután már leugrott a tetőről.

Hogy az állatot befogták, vagy elmenekült arról nincs információ.

[cn-social-icon]

Read previous post:
MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?
MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA?

MÁR ITT VANNAK? FELKÉSZÜLÜNK A FOGADÁSUKRA? [cn-social-icon] A földönkívüli élettel, illetve más értelmes létformákkal kapcsolatban mostanában egyre többen, és egyre...

EZÉRT NINCSENEK MUSZLIMOK JAPÁNBAN.
EZÉRT NINCSENEK MUSZLIMOK JAPÁNBAN!

Sokan felteszik a kérdést, hogy amíg minket ellepnek a bevándorlók, és más Európai országokat is, addig Japánban miért nincsenek bevándorlók,...

Close