EGY ŐRÜLT RAJONGÓ HOZZÁMENT A KARTONBÓL KÉSZÜLT ROBERT PATTINSONHOZ!

loading...

Las Vegasban mondta ki a boldogító igent Lauren Adkins, és a kartonból készült Edward.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Az elvetemült rajongók sok mindenre képesek a kedvencükért, ami olykor túlmegy azon a határon, amit még elfogadnak az értelmes, épeszű emberek. Lauren Adkins a Twilight filmekből ismert Edward Cullenért van oda annyira, hogy feleségül ment hozzá. Igen az Edward kartonfigurához, amiért 20 dollárt fizetett egy lemezboltban.

Már az is elég durva hogy valaki kifizet 20 dollárt egy kartonbabáért, de ha nagyon nagy rajongó akkor végülis nem meglepő, de az hogy hozzá is megy az már túlmegy azon a határon amit egy átlag ember képes felfogni.

A nő nem a karaktert megformáló Robert Pattinson neje lett, hanem egy kartondarabé, ami a vámpírt ábrázolja. A szerelem akkor kezdődött, amikor Lauren kifizetett 20 dollárt a kartonfiguráért egy lemezboltban.

A rajongó onnantól kezdve mindenhova magával vitte Edwardot, akibe lassan beleszeretett. ???

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Lauren egyik barátnője úgyszintén betegesnek tartotta a dolgot ezért viccből azt mondta a lánynak, hogy ennyi erővel már akár össze is házasodhatnának. Laurennek több sem kellett. Keresett egy papot, aki hajlandó volt összeadni a szerelmespárt, azaz őt és a karton Edwardot.

Az esküvőre Las Vegas-ban került sor. A galériában tartott ceremónián 50 vendég vett részt a nem mindennapi esküvőn. Lauren elmondta, hogy azért ment hozzá a karton Edwardhoz, mert csalódott a hús-vér emberekben, és biztos benne, hogy Edwardban mindig megbízhat.

Na ez az egy dolog tényleg biztos, szóval akár ez is lehet a történet tanulsága. A karton soha nem ver át, és nem is beszél vissza. Ő csak áll (vagy ha jól beállítjuk akkor éppen ülhet is) és hallgat.  

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás