PILÓTÁK UFÓVAL TALÁLKOZTAK – FOTÓ

loading...

Egy utasszállító gép pilótái érdekes ufó jelenséggel találkoztak.

[cn-social-icon]

Az egyik pilóta le is fényképezte a jelenséget, majd megosztotta az interneten, és persze rögtön felkapták az emberek.

A jelenségre azóta van már egy magyarázat, de az a magyarázat sem igazán állja meg a helyét.

Egy Luxemburgi járat felett elrepült a képen látható azonosítatlan repülő tárgy. Állítólag az azonosítatlan tárgy jóval gyorsabban haladt, mint a repülőgép.

loading...

Láthatóan ki volt világítva a repülő tárgy, szóval sokan repülőgépre gondoltak, és a magyarázat is hasonló, azonban ez nem teljesen állja meg a helyét.

Szóval, a pilóta megosztotta a neten, hogy éppen egy ufó jelenséggel találkozott, és hamar felkapott lett a kép és mindenki megosztotta. Aztán később a pilóta újabb kiírást tett közzé, amiben azt írta, hogy az azonosítatlan repülő tárgy egy másik utasszállító gép volt, csak ezt nem ismerte fel akkor.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ugyan egy jó magyarázat, hogy egy másik utasszállítót nézett ufónak a pilóta, de az elmélet ott bukik meg, hogy az szinte lehetetlen, hogy egy hatalmas utasszállító gép mellett ilyen közel haladjon el egy másik repülőgép, hiszen a légi irányítás nem engedné ezt meg.

Azt is hozzá kell tenni, hogy mivel ilyen közel volt a tárgy a géphez, ezért valószínűleg a légi irányítás nem tudott róla, tehát ez azt jelenti, hogy nem lehetett egy másik repülőgép.

Sokak szerint, a férfi csak azért írta azt, hogy egy másik gép volt, mert félti az állását. Plusz egy tapasztalt pilóta valószínűleg felismerne egy másik gépet.

[cn-social-icon]

Read previous post:
BEMUTATJUK A "TERRORISTÁT" AKI ÁLLÍTÓLAG ORBÁN ELLEN TERVEZETT MERÉNYLETET.
BEMUTATJUK A “TERRORISTÁT” AKI ÁLLÍTÓLAG ORBÁN ELLEN TERVEZETT MERÉNYLETET

BEMUTATJUK A "TERRORISTÁT" AKI ÁLLÍTÓLAG ORBÁN ELLEN TERVEZETT MERÉNYLETET [cn-social-icon] Az igazság fegyvere? Mikor lesz a Népből Nemzet? Döntsd el...

AZ EGÉSZSÉGÜGY EGYETLEN KÉPEN
AZ EGÉSZSÉGÜGY EGYETLEN KÉPEN

Egyetlen kép, de mindent elmond a magyar egészségügyről. [cn-social-icon] Sajnos a betegeknek még az ünnepeken is ugyanazt a gagyi kaját...

Close