LEBUKOTT A PILÓTA AKI NEM KAPCSOLTA KI CHEMTRAIL-T

ÍGY BUKOTT LE A PILÓTA AKI LANDOLÁSKOR NEM KAPCSOLTA KI A CHEMTRAIL-T
loading...

Hogy a pilóta véletlenül felejtette bekapcsolva, vagy meghibásodott valami, azt nem tudhatjuk. Nem rég került fel a YouTube-ra az a felvétel, amikor egy Chemtrail gép landolás közben kiengedi mocskát a földfelszíntől nem messze. Mindenesetre érdekes, hogy a felvétel nyilvánosságra kerülése után szinte azonnal megjelennek a hivatásos „trollok, és hiteltelenítők. Vannak közöttük olyanok, akik egyenesen azt állítják, hogy ez nem más, mint: köd! smiley Hát…lelkük rajta. Hajrá!

[cn-social-icon]

A néhány másodperces videó felvételen kívül nincs több rendelkezésre álló információ. Csupán ez a lebukás. „Szegény” háttérhatalmat kiszolgáló kemikáliákat szállító és permetező gép pilótája nem kapcsolta ki a permetező funkciót.

A felvétel legalább arra jó, hogy láthatjuk, amikor landol a gép, a földfelszíntől nem messze a mocskos csík egyszerűen megáll a levegőben. Ezt látjuk a derült egünkön is, csak nagyban és a repülőgépek az égen csapatosan végzik ezt a tevékenységet.

Az is feltételezhető, hogy a kiszivárogtatás direkt volt. Hogy miért? A választ mindenki fantáziájára bízzuk.

loading...

Read previous post:
HARMADANNYI NYUGDÍJ, 70 ÉVES KORHATÁR - EZ JÖN!
HARMADANNYI NYUGDÍJ, 70 ÉVES KORHATÁR – EZ JÖN!

Harmadannyi nyugdíj az államtól, 70 éves korhatár – ez jön! Össztársadalmi és politikai sunnyogás van, az állam lemondott 2-4 millió...

BEFOLYÁSOLHATJUK-E A RÁKBETEGSÉG KIALAKULÁSÁT?
BEFOLYÁSOLHATJUK-E A RÁKBETEGSÉG KIALAKULÁSÁT?

A világ eddigi legkiterjedtebb egészségügyi kutatásának tanulságai Az 1970-es években Kína miniszterelnöke, Csou En Laj rákos lett. A halálos kór...

Close