A CHEMTRAIL ÖRÖK ÁTOK MARAD?

A CHEMTRAIL ÖRÖK ÁTOK MARAD?
loading...

A mesterséges éghajlat módosításról, a chemtrail létéről 2007-ben az ENSZ globális felmelegedést tárgyaló konferenciáján beszélt Rosalind Peterson arról, ami már akkor sem volt más, mint maga a valóság.

Természetesen az embernek szabad akaratánál fogva lehet véleménye. Maga a jelenséggel kapcsolatos szkepticizmus, vagy meggyőződés és a konspirációk is mind emberi jellemzők.

Az ominózus ENSZ konferencián nem hangzik el más, mint ami napjainkban is változatlanul történik derült egünkön. Voltaképpen a vegyszerrel teli mesterséges felhőgyártásról van szó. Ennek tartalma rendeltetésszerűen időközönként fejünkre hullik és földjeinkre! Ez a hölgy, azonban felhívja a figyelmet a permetezés veszélyeire, de leginkább a tevékenység mezőgazdaságban lévő kártékony hatására. Talán úgy, mint, ahogy azt eddig még nem hallottuk egy szakember szájából kimondani egy ilyen jelentős konferencián.Read previous post:
FACEBOOKON MENTETTE MEG APJA ÉLETÉT EGY KISLÁNY
FACEBOOKON MENTETTE MEG APJA ÉLETÉT EGY KISLÁNY

A kétségbeesett tízéves videóüzenetben kért segítséget, miután apjára rázuhant egy fa. „Bele gondolni is rossz, mi történt volna velünk, ha...

A MENETELŐ MACSKA
A MENETELŐ MACSKA

Látott ön már macskát MENETELNI? Mert ez az állatka szó szerint masírozik. Díszlépésben jár, akár az idomított lovak. Nem tudunk...

Close