KIADTA A RENDŐRSÉG A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL KÉSZÜLT FELVÉTELT – VIDEÓ

KIADTA A RENDŐRSÉG A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL KÉSZÜLT FELVÉTELT - VIDEÓ

Kiadta a rendőrség a körúti robbantásról készült felvételt.


[good_old_share]

A videón látszik a feltételezett elkövető is.
A rendőrség közzétette a Teréz körúti robbantásról készült videó felvételt.

A felvételen 0:05.0:40-ig látszik a halászkalapos férfi, aki a feltételezett elkövető, de erre egyenlőre még nincs bizonyíték.

loading...

A robbanásban megsérült rendőröket pedig 17:46-nál láthatjuk elsétálni, és ez után jön a robbanás.

A videó elején láthatjuk a feltételezett elkövetőt elsétálni a kapualjig, majd onnan visszasétál a kamera irányába. Később aztán visszasétál a kapualjba, és megvárja az arra sétáló rendőröket, ezután pedig már a robbanást láthatjuk.

A rendőrség egyenlőre vizsgálja a felvételeket, és keresi a feltételezett elkövetőt. Egyenlőre annyit tudni róla, hogy nagyjából 20-25 év körüli lehet, és 170cm magas, és hogy a robbanás idején egy fehér horgászsapkát, sötét vászondzsekit, farmernadrágot, és fehér sportcipőt viselt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Készenléti Rendőrséghez tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda nettó 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Teréz körúti robbantás elkövetőjének kézre kerítésére. Ez a pénz annak fizethető ki, aki az elkövetőről olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyekkel a tettes azonosítható, és a gyanú megalapozottá válik. A nyomravezetőnek az eljárásban el kell mondania mindent, amit tud. Ha szükség van rá, kérhet tanúvédelmet is. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.
Eddig úgy tűnik, hogy nem véletlenről van szó, hanem konkrétan a két rendőr volt a támadás célpontja. Reméljük, hogy hamarosan több is kiderül az üggyel kapcsolatban, és a támadót sikerül elfognia a rendőrségnek.
Facebook hozzászólások