VITTE A BANK DEMCSÁK ZSUZSA LAKÁSÁT IS

VITTE A BANK DEMCSÁK ZSUZSA LAKÁSÁT IS.
loading...

VITTE A BANK DEMCSÁK ZSUZSA LAKÁSÁT IS

Tegnap arról írt a CivilKontroll, hogy a jó öreg Szőke Szikla bukott bele a devizahitelébe, ma meg arról ír a Blikk, hogy a sztárműsorvezetőnő is hasonló sorsra jutott.

A havi több százezer forintnyi részlet nagyon megterhelő volt, így már teljesíthetetlen lett a Mokka műsorvezetőjének. Nem volt más megoldás, üzletet kötött a bankkal.

Jól érzékelhető, hogy egyre többen kerülnek abba a helyzetbe, hogy a bankjuk szorongatni kezdi őket. Úgy látszik, hogy a sztárok sem kivételek.

Nem tudta fizetni a devizahitelt, de megegyezett a bankkal, így bérlő maradhatott egykori lakásában Demcsák Zsuzsa – írja a Blikk.A Blikk információi szerint Demcsák Zsuzsa nem tudta tovább fizetni az óriásira növekedett havi törlesztőrészletet, hiszen édesanyaként bevételének nagy részét gyermekeire költi.

loading...

A budai társasházi lakás a bank tulajdonába került, azonban a Mokka műsorvezetője – aki nehezen viseli kollégája távozását – továbbra is ott lakik bérlőként. Így jóval kevesebbet kell érte fizetnie, mint egykori hitele havi törlesztőrészletei. Azért ragaszkodott hozzá, hogy  a lakásban maradhasson, mert az közel van a gyerekek iskolájához és az edzéseik helyszíneihez.

Read previous post:
HIHETETLEN VIHAR SYDNEY FELETT!
HIHETETLEN VIHAR SYDNEY FELETT!

Nagyon furcsa vihar alakult ki Sydney felett. A vihar láttán a helyi lakosok arra számítottak hogy ez az utolsó napjuk,...

DÖBBENETES VIDEÓ A CSILLAGOK MÉRETÉRŐL!
DÖBBENETES VIDEÓ A CSILLAGOK MÉRETÉRŐL!

A csillagok mérete egészen elképesztő, és ezt most videón is láthatjuk. A csillagok méretének összehasonlítását láthatjuk a felvételen, amely remekül...

Close