MEGÉRKEZETT A HÓLAPÁTOLÓ ROBOT – VIDEÓ

MEGÉRKEZETT A HÓLAPÁTOLÓ ROBOT - VIDEÓ
loading...

Megérkezett a hólapátoló robot.


Egy újabb gép, ami megszabadít minket a házimunkától.
Ahogy fejlődik a technológia, úgy jönnek az újabbnál újabb hasznos, és sokszor sajnos haszontalan gépek is.

loading...

Amit régen még csak a filmekben láthattunk, az most valósággá válik, és egyre több olyan gép jön, ami megszabadít minket a különböző házimunkáktól.

Most itt egy új kép, amit Kobinak kereszteltek el, és igazából a kertben minden észszakban hasznosítható.

Füvet vág, leveleket gyűjt be és még havat is lapátol.

Rengeteg embert bosszant az, hogy a kertben mindig van mit tenni, vagy éppen füvet kell nyírnunk, vagy gereblyézni, vagy éppen havat lapátolni.

Ez a robot viszont mindent megold helyettünk, persze csak akkor, ha van rá elég pénzünk. A Kobi egy többfunkciós robot, aminek három cserélhető modulja van. Az egyik a fűnyírásra szolgál, a másik a „gereblyézésre”piszont itt természetesen a gép nem egy kupacba gyűjti a leveleket, hanem összeszedi őket, a harmadik pedig a hólapátolásra.

Szóval ez egy tökéletes kerti gép, amivel rengeteg munkát úszunk meg, az egyetlen probléma az, legalábbis a hétköznapi emberek számára az, hogy a gép 4000 dollárba, azaz több mint egy millió forintba kerül.
Persze a gazdagoknak valószínűleg ez nem fog gondot okozni, és ők megspórolhatják azt az időt, amit ezzel öltenének, bár a gazdagok valószínűleg így sem töltik ilyennel az idejüket, hiszen inkább embereket bérelnek fel, de ez most mindegy.
[apss_share]

Read previous post:
HATALMAS ÖTLET - JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!
HATALMAS ÖTLET – JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!

HATALMAS ÖTLET - JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU! Videó alább! Érdemes megnézni! Szánj rá néhány percet!   A november...

DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN.
DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN

DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN Láttunk már olyat, hogy a választási kampányban emberek, pártok fűt-fát ígértek, és...

Close