MEGÉRKEZETT A HÓLAPÁTOLÓ ROBOT – VIDEÓ

MEGÉRKEZETT A HÓLAPÁTOLÓ ROBOT - VIDEÓ
loading...

Megérkezett a hólapátoló robot.


[good_old_share]

Egy újabb gép, ami megszabadít minket a házimunkától.
loading...

Ahogy fejlődik a technológia, úgy jönnek az újabbnál újabb hasznos, és sokszor sajnos haszontalan gépek is.

Amit régen még csak a filmekben láthattunk, az most valósággá válik, és egyre több olyan gép jön, ami megszabadít minket a különböző házimunkáktól.

Most itt egy új kép, amit Kobinak kereszteltek el, és igazából a kertben minden észszakban hasznosítható.

Füvet vág, leveleket gyűjt be és még havat is lapátol.

Rengeteg embert bosszant az, hogy a kertben mindig van mit tenni, vagy éppen füvet kell nyírnunk, vagy gereblyézni, vagy éppen havat lapátolni.

Ez a robot viszont mindent megold helyettünk, persze csak akkor, ha van rá elég pénzünk. A Kobi egy többfunkciós robot, aminek három cserélhető modulja van. Az egyik a fűnyírásra szolgál, a másik a „gereblyézésre”piszont itt természetesen a gép nem egy kupacba gyűjti a leveleket, hanem összeszedi őket, a harmadik pedig a hólapátolásra.

Szóval ez egy tökéletes kerti gép, amivel rengeteg munkát úszunk meg, az egyetlen probléma az, legalábbis a hétköznapi emberek számára az, hogy a gép 4000 dollárba, azaz több mint egy millió forintba kerül.
Persze a gazdagoknak valószínűleg ez nem fog gondot okozni, és ők megspórolhatják azt az időt, amit ezzel öltenének, bár a gazdagok valószínűleg így sem töltik ilyennel az idejüket, hiszen inkább embereket bérelnek fel, de ez most mindegy.
[apss_share]

Read previous post:
HATALMAS ÖTLET - JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!
HATALMAS ÖTLET – JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!

HATALMAS ÖTLET - JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU! [good_old_share] Videó alább! Érdemes megnézni! Szánj rá néhány percet!   A...

DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN.
DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN

DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN [good_old_share] Láttunk már olyat, hogy a választási kampányban emberek, pártok fűt-fát ígértek,...

Close