HATALMAS ÖTLET – JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!

HATALMAS ÖTLET - JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!
loading...

HATALMAS ÖTLET – JÖHETNEK A MIGRÁNSOK! MEGVAN A KISKAPU!


[good_old_share]

Videó alább! Érdemes megnézni! Szánj rá néhány percet!

 

A november 2.-i kvótanépszavazás eredményéről sokan sokfélét gondolnak.

Tény, hogy az Európai Parlamentben érvénytelennek tekintik a népszavazás eredményét. Ez a tény is arra sarkalja az EU vezetését, hogy a kvótát tovább erőltessék, és rákényszerítsék hazánkat arra, hogy az általuk meghatározott létszámban kötelező érvénnyel fogadjuk be a migránsokat.

De mi történne akkor, ha a kormány mégis megtagadná a menekültek befogadását? (Akár a jelenlegi Alaptörvényre hivatkozva).

loading...

Megvan a megoldás! Egyszerű, mint egy pofon! A letelepedési kötvények segítségével annyi migránst telepíthet be az Európai Unió vezetése hazánkba, amennyit csak akar!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videó után folytatjuk!
Az Irakban található Erbil egyik plázájában nyithatott irodát az egyik magyar letelepedési kötvények forgalmazásával megbízott cég. A Family Mall nevű iraki plázában osztogatják az alábbi szórólapot, amely egy igazi "Golden Chance". Erről ír a 444.

Neked erről mi a véleményed?
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

Read previous post:
DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN.
DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN

DONALD TRUMP 21 DOLGOT TESZ ELSŐ ELNÖKI NAPJÁN [good_old_share] Láttunk már olyat, hogy a választási kampányban emberek, pártok fűt-fát ígértek,...

A FORGALOM KÖZEPÉRE TÉVEDT EGY KISGYEREK ÉS SENKI SEM SEGÍTETT RAJTA - VIDEÓ
A FORGALOM KÖZEPÉRE TÉVEDT EGY KISGYEREK ÉS SENKI SEM SEGÍTETT RAJTA – VIDEÓ

A forgalom közepére tévedt egy kisgyerek és senki sem segített rajta. [good_old_share] Elképesztő videó. Azt más megszokhattuk, hogy az emberek...

Close