EZZEL MEGSZÜNTETHETED A GERINCKOPÁS MIATTI FÁJDALMAT

EZZEL MEGSZÜNTETHETED A GERINCKOPÁS MIATTI FÁJDALMAT

A gerinckopási fájdalom sajnos sokakat érint. A kor előrehaladtával egyre többen szenvednek az ilyen jellegű fájdalomtól.

[cn-social-icon]

Most itt egy házi gyógyszer, ami nagyon hatásos ellene.

Azt mondják, hogy ez a recept nemcsak hogy enyhíti, de rengeteg esetben meg is szünteti a fájdalmat. Fontos, hogy az adalékok csak természetes anyagokból állnak.

Hozzávalók:
10 evőkanál só
20 evőkanál olaj (olíva vagy napraforgó)

loading...

Keverjük össze őket egy üvegben, majd pár napig hagyjuk állni. Ezután egy keverék lesz belőle.

Minden reggel erőteljes masszázzsal dörzsöljük be a csigolyánkat, azon a tájon, ahol érezzük a fájdalmat. Az elején még csak 2-3 percig masszírozzuk, majd szépen naponta emeljük újabb 2-3 perccel, egészen addig, amíg el nem jutunk a 20 perchez.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezután törüljük le a nyakunkat nedves törlőkendővel, bár gondolom ezt nem kell mondani. Viszont azt igen, hogy az anyag, kisebb bőrirritációt okozhat, ezért érdemes a letörlés után babahintőporral leszórni a bemasszírozott területet.
Persze nem mindenkinél fog bőrirritációt okozni, de ha esetleg mégis, akkor ajánlott beszórni.

A 10 napos kezelés serkenti a vérkeringést, javítja az izmok, a porc és a csontszövet regenerálódását. 8-10 kezelés után már érezhető a változás.

 

 

A nyaki gerinc véráramlását helyreállítja, elmulasztja a fejfájást, és a testünkből eltűnnek a Toxinok és helyreáll az anyagcsere, valamint állítólag javul a látás is.

Az osteochondrosis a gerinc kopásos eltérései miatt kialakult folyamat, mely során a csigolyák zárólemezeiben következik be degeneráció. A kor előre haladtával a porckorongok is vesztenek víztartalmukból, így magasságuk csökken, a két csigolya közötti rés pedig beszűkül. Így a fokozott terhelés szintén elősegíti további kopásos folyamatok kialakulását.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások