MAJDNEM ELVESZTETTE A KARJÁT, EGY PÓKCSÍPÉS MIATT

MAJDNEM ELVESZTETTE A KARJÁT, EGY PÓKCSÍPÉS MIATT

Egy 32 éves férfi szeretné felhívni a figyelmet a pókcsípés veszélyeire.

MAJDNEM-ELVESZTETTE-A-KARJA

[cn-social-icon]

De nem madárpókról vagy ilyesmiről van szó, hanem az egyszerű mindennapi pókokról.

A 32 éves férfi azért osztotta meg a rémisztő történetet, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy pókméreg nagyon veszélyes.


„Elképzelni sem tudom, milyen pók csíphetett meg. Az orvosaim se tudják biztosan, de a tünetek alapján nem elképzelhetetlen, hogy egy fekete özvegy volt a ludas" Nyilatkozta a férfi.

loading...

Alex Beer hozzátette, hogy nem igazán kertészkedik, és külföldön sem járt, ezért biztos benne hogy a pók az otthonában csípte meg.

„Két héttel ezelőtt, pénteken történt. Akkor figyeltem fel rá, hogy az alkarom, mintha kezdene bedagadni" Mondta Alex, aki először nem is tulajdonított jelentőséget a dolognak. Úgy gondolta, hogy majd elmúlik, és azt hitte, hogy valamire biztosan allergiás, és ezért dagadt be a karja.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Csakhogy a kezdetben enyhe tünetek két nappal később aggasztóvá váltak. „Addigra már az egész karom bedagadt, a fejem fájt, folyamatosan izzadtam és olyan volt, mintha egyáltalán nem lennék magamnál"

Ezek után, a családja kórházba vitette ahol az állapota romlani kezdett. A karján hólyagok keletkeztek, és a veséi elkezdtek leállni.

Alexnek az volt a szerencséje, hogy az orvosok gyorsan reagáltak, és hatottak az intravénásan beadott antibiotikumok.


 „Mivel a karomon lévő duzzanatok sokáig nem akartak gyógyulni, az orvosok már az amputációt is kilátásba helyezték"

Végül Alex meggyógyult, amputációra nem volt szükség, és két hét múlva kiengedték a kórházból.

„Általában soha, semmit nem kérek az emberektől, de most szeretném, ha elolvasnák a történetemet, hogy tudják, mire kell figyelni. Hogy egy olyan apróság, mint egy pókcsípés is lehet életveszélyes."

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások