ÉLŐ ADÁSBAN LŐTTÉK LE A TÉVÉSEKET!

ÉLŐ ADÁSBAN LŐTTÉK LE A TÉVÉSEKET!
loading...

Lelőtték élő adásban a WDBJ7 riporterét és operatőrét.

[cn-social-icon]

A felvételen a támadó is látszik egy pillanatra.

Egy bevásárlóközpont teraszán tartottak interjút, amikor a támadó tüzet nyitott rájuk.

A tévések helyi idő szerint reggel hét óra előtt jelentkeztek be az élő adásba egy monetai bevásárlóközpont teraszáról, amikor egy beszélgetés közepén a támadó tüzet nyitott rájuk. Az operatőr, Adam Ward 27 éves, a riporternő, Alison Parker 24 éves volt.

loading...

Jeff Marks, a tévécsatorna vezérigazgatója azt mondta: egyelőre nem tudják, ki a gyilkos és mi volt a lövöldözés oka. A környéket lezárták, a rendőrség pedig keresi az elkövetőt. A gyilkos autóval hagyta el a helyszínt, a CNN értesülése szerint, a rendőrség, körözést adott ki, egy rendszámra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Később azt nyilatkozták, hogy a támadó valószínűleg egy korábban kirúgott munkatársuk lehet, akire már körözést adtak ki a rendőrök.

Az interjúalany a helyi kereskedelmi kamara elnöke volt, őt a hátán érte lövés, kórházban ápolják.

A megölt riporternő barátja, Chris Hurst, aki műsorvezetőként dolgozott a csatornánál, azt nyilatkozta, hogy nyilvánosan nem beszéltek kapcsolatukról, de épp most költöztek össze, össze akartak házasodni. Azt is hozzátette hogy döbbenten áll a történtek előtt.

A lövöldözésben elhunyt operatőr menyasszonya szintén a tévénél dolgozik, annak a reggeli műsornak a producere, mely alatt a támadás történt. A lövöldözést a vezérlőből nézte végig. A csatorna vezérigazgatója élő adásban emlékezett meg róla, azt mondta: „Nagyon lelkes munkatársuk volt, mindenhová szívesen ment forgatni, még akkor is visszafordult, ha már épp hazafelé ment és hallott valami érdekeset, hogy leforgassa.”

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások