A BUNKER-A MILLIÁRDOSOK TÚLÉLIK A III. VILÁGHÁBORÚT. ÉS A TE CSALÁDOD ?

loading...

A BUNKER – A MILLIÁRDOSOK TÚLÉLIK A III. VILÁGHÁBORÚT. ÉS A TE CSALÁDOD ?

 


Akadnak olyanok, akik túlélhetnek nem csak egy komolyabb természeti katasztrófát, vagy egy polgárháborút, de akár még az esetleges III. világháborút is.

A Németországban található földalatti létesítményről szakemberek azt állítják, hogy ez az egyik legnagyobb földalatti bázis a földön.A létesítményről érdemes tudni, hogy eredetileg a szovjetek építették a hidegháború alatt, az erődítmény korábban katonai felszereléseknek és lőszereknek adott otthont. (Magyarországon is van hasonló létesítmény – pillanatnyilag még állami kézben – legalábbis az utolsó értesülések szerint, ha azóta valamelyik milliárdos cége meg nem vásárolta)

A német létesítmény esetében viszont – miután a volt NDK egyesült Németországgal, ezt a komplexumot árverésen értékesítették. (divatos szóhasználattal élve privatizálták az állami (népi vagyont). Egy gazdag befektető vásárolta meg a 76 hektáros területet a föld alatti, és föld feletti csatolt műtárgyakkal együtt. A videó után a cikk folytatódik!
loading...

A jellemzői: "A megerősített létesítmény képes ellenállni egy jelentős és közeli nukleáris robbanásnak, közvetlen repülőszerencsétlenségnek, biológiai és vegyi anyagoknak, lökéshullámoknak, földrengéseknek, cunaminak, elektromágneses impulzusoknak, és gyakorlatilag bármilyen fegyveres támadásnak."

A föld alatti komplexum összességében egy több mint 21 ezer négyzetméteres, robbanásnak ellenálló lakótér, melyet a beköltöző családok saját igényüknek megfelelően rendezhetnek be.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Vivos alapítója és vezérigazgatója Robert Vicino bejelentette, hogy minden elit család részére egy 230 négyzetméteres luxus-lakóteret biztosít. Amennyiben ez nem lenne elég, a családok „a keret erejéig” duplájára is növelhetik a számukra szükséges lakókörnyezetet. Természetesen a megfelelő felár megfizetése mellett. Szükség esetén a vásárló saját építészt és kivitelezőt is alkalmazhat, hogy kielégíthesse igényeit.

A cikk a videó után folytatódik!
A komplexumnak három főbejárata van, melyeket egyenként 40 tonnás, hidraulikus ajtórendszer légmentesen zár el a külvilágtól. Ezek a biztonsági rendszerek teljes védelmet nyújtanak a gáz és vegyi támadások ellen is. A videó után a cikk folytatódik!

loading…


Minden föld alatti önálló lakótér rendelkezik két teljesen testre szabott klíma és szellőztető rendszerrel. Az önálló víz- és villamosenergia termelő rendszer három dízel genrátorral rendelkezik, beleértve egy redundáns tartalék rendszert, amely független működést biztosít a föld alatti menedék számára a külvilágtól érkező támogatás nélkül. Tehát elvileg évekig életben tarthatja a kiváltságos elitet.

Az objektum becsült ára a jelenlegi árfolyamon nagyjából egy milliárd euro.

További részletek

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás