KITÁLAL EGY RÖSZKÉN SZOLGÁLÓ RENDŐR!

KITÁLAL EGY RÖSZKÉN SZOLGÁLÓ RENDŐR
loading...

Egy rendőr, aki Röszkén szolgál, besokallt és elmondta, hogy milyen állapotok uralkodnak ott.

[cn-social-icon]

Az ORFK szerint naponta háromszor kapnak enni a Röszkén szolgáló rendőrök.

Egy nevét nem vállaló rendőr kitálalt miután elolvasta, hogy az ORFK szerint naponta 5000 kalóriát tartalmazó ételt kapnak. Ez azt jelenti, hogy elméletileg naponta háromszor kapnak enni, egyszer meleg ételt, és kétszer hideget, valamint természetesen vizet és egyéb innivalókat.

loading...

Az egyik ott szolgáló rendőr azt nyilatkozta az Indexnek, hogy már több hete oda vannak vezényelve, de még eddig semmilyen ételt vagy italt sem kaptak a rendőrségtől. Tulajdonképpen azt eszik és isszák, amit maguknak vesznek, vagy éppen magukkal viszik.

"Na, ebből semmi nem igaz, azt esszük és isszuk, amit magunknak veszünk/viszünk"

Azt nyilatkozta, hogy volt olyan, amikor 16-18 órát is szolgálatban voltak, természetesen ennyi idő alatt megéheztek és megszomjaztak. Ilyenkor rádión kértek ételt és vizet, de nem kaptak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elmondása szerint, ha a közelben nem tudnak maguknak ételt és vizet venni, akkor az arra járó, vagy ott dolgozó emberektől kérnek vizet. Állítólag a szolgálati törvény szerint, ha nem a szolgálati helyükre vezénylik ki őket, hanem egy másik helyre, akkor 4 óra munka után járna nekik napidíj és ellátás is, de egyiket sem kapták eddig, pedig már több hete ott vannak. (Valószínű, hogy az illetménnyel lesz elszámolva. szerk.)

A rendőr úgy nyilatkozott, hogy lehet hogy vannak olyanok akik kapnak ételt, bár ő és a kollégái még nem találkoztak ilyennel.

A Délmagyar közben azt írta, hogy az ORFK kommunikációs szolgálatának főosztályvezető-helyettese cáfolta azt a hírt, hogy akadozna a rendőrök ellátása a déli határon.

Természetesen azt, hogy mennyire valóságos a hír, azt mi sem tudjuk, viszont érdemes elgondolkodni azon, hogy ha ez igaz, akkor hogy lehet az, hogy a rendőröket nem látják el rendesen, de a menekültek pedig komoly ellátást kapnak.

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
A BUNKER-A MILLIÁRDOSOK TÚLÉLIK A III. VILÁGHÁBORÚT. ÉS A TE CSALÁDOD ?
A BUNKER-A MILLIÁRDOSOK TÚLÉLIK A III. VILÁGHÁBORÚT. ÉS A TE CSALÁDOD ?

A BUNKER - A MILLIÁRDOSOK TÚLÉLIK A III. VILÁGHÁBORÚT. ÉS A TE CSALÁDOD ?   Akadnak olyanok, akik túlélhetnek nem...

VATIKÁNI BEJELENTÉS: LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK!
VATIKÁNI BEJELENTÉS: LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK

VATIKÁNI BEJELENTÉS: LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK El kell ismernünk: Ferenc Pápa beiktatása óta hatalmas változások történtek az anyaszentegyház háza táján. [cn-social-icon] A...

Close