VATIKÁNI BEJELENTÉS: LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK

VATIKÁNI BEJELENTÉS: LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK!

VATIKÁNI BEJELENTÉS: LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK

El kell ismernünk: Ferenc Pápa beiktatása óta hatalmas változások történtek az anyaszentegyház háza táján.

[cn-social-icon]

A világ változik, és ezzel együtt mi is. Valószínű, hogy ezt gondolja Ferenc Pápa, mert rengeteg olyan kijelentést és intézkedést tett, amely korábban szinte elképzelhetetlennek tűnt.Hol vannak már azok az idők, amikor az anyaszentegyház a sötét középkorban embereket égetett, ha kétségbe vonták tanait. Sőt, 380 éve minden idők legnagyobb csillagászának, Galileo Galileinek a könyvét is betiltatták, mivel megkérdőjelezte a földközpontú világot.

Napjainkban Ferenc pápa lehetővé tette azt, hogy a gyóntató papok feloldozzák az abortuszon átesett nőket, és a Vatikán hivatalosan is reagált arra, amikor a NASA bejelentette: megtalálta a második földet. (Magánvéleményünk: mi biztosak vagyunk abban, hogy a Vatikán földönkívüliekkel kapcsolatos ismeretei nem napjainkban keletkeztek – ezt mindenki értse úgy, ahogy akarja)

A tudományt nem lehet megállítani

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A napokban olyasmi történt, ami valóságos csodának számít a katolikus egyházban, írja a Daily Mail. A vatikáni csillagvizsgáló vezető professzora, Jose Gabriel bejelentette: „Létezik földönkívüli élet. Remélhetőleg intelligens létformák is. Ez nem azt jelenti, hogy létezik másik Jézus, ugyanis az ő léte kivételes és kizárólag az emberiséghez köthető”

Talán a bejelentésnek ahhoz is köze lehet, hogy –több hírportál, és számos szakértő összesített beszámolója szerint – az idei nyáron sokkal több UFO aktivitás volt megfigyelhető, mint a korábbi években.

loading...

Új mérföldkő: A Vatikán elfogadja a földönkívüli élet létezését (nem is nagyon tehet mást)A Vatikán áldását is bíró bejelentést az a Vatikáni csillagász tette, aki Ferenc Pába egyik legközelebbi barátja.

Jose Gabriel Vatikáni csillagász – ahogy Ferenc Pápa is, szintén Argentínában született, sőt egy ideig együtt is tanultak Buenos Aires-ben. Fontos megjegyeznünk, hogy a NASA bejelentésére reagálva egy közleményt adtak ki a Vatikán hivatalos napilapjában a L'Osservatore Romano-ban. A bejelentés értelmében a Római Katolikus egyház hivatalosan is elfogadja a földönkívüli élet létezését.

Neked ajánlott cikk: A NASA ELKÉPESZTŐ FELVÉTELE AZ ANDROMÉDA KÖDRŐL

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Forrás [poll id=”2″] [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások