AZ EMBERISÉG EGYETLEN ESÉLYE A TÚLÉLÉSRE

AZ EMBERISÉG EGYETLEN ESÉLYE A TÚLÉLÉSRE.
loading...

AZ EMBERISÉG EGYETLEN ESÉLYE A TÚLÉLÉSRE

Őrült világban élünk. Az állandó stressz, a megélhetésünkhöz szükséges pénz utáni hajsza, a jövőkép-nélküliség és a bizonytalanság felőrli az emberek idegeit.

[cn-social-icon]

Ilyen körülmények között könnyen kialakulhat a féltékenység, az irigység és ezért sokszor az emberek egymás ellen is fordulnak. Pedig mennyivel könnyebb lenne, ha felismernénk az alapigazságot:

Együtt minden könnyebb.

 

Ebből a megfontolásból egy ősi tanmese alapján a Caritas Internationalis elkészítette az alábbi videót.
A kanalak meséje megtanít arra, hogy nem tehetjük meg, hogy csak magunkra gondolunk. Az önzés csak oda vezet, hogy mindannyian éhesek maradunk. Reméljük, hogy olvasóink között is sokan akadnak, akik megértik ennek a rövid animációs filmnek a mondanivalóját: együtt minden könnyebb.

Oszd meg ezt a videót, ha te is így gondolod!

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások