KARCOLÁSOKKAL MEGÚSZTA A 12 MÉTERES ZUHANÁST A BABA

KARCOLÁSOKKAL MEGÚSZTA A 12 MÉTERES ZUHANÁST A BABA

Dunakeszi – Nagyon vigyázhatnak az őrangyalai arra a 14 hónapos kisfiúra, aki csütörtökön kiesett egy panelház IV. emeleti ablakából. 

A babával rohammentő száguldott a Heim Pál kórházba. Ott aztán az ügyeletes orvosoknak leesett az álluk, a kisfiú ugyanis igazán komoly sérülések nélkül úszta meg a mintegy 12 méteres zuhanást.

– Hihetetlen, de mindenki arról beszél a kórházban, hogy holnap hazavihetik a kisfiút – árulta el az egyik ápoló. A kórházban hírzárlatot rendeltek el, Katona Gábor kutatási igazgató is csak annyi közölt, hogy a babát súlyos sérülésekkel vitték be tegnap, de jól van.
A baba isteni szerencséjének híre közben megérkezett Dunakeszire, a tízemeletes házba is, ahol a család lakik. 

– Nem mondja! – csapta össze a kezét az I. emeleti ablakból kihajolva Marika néni, amikor szomszédasszonyától meghallotta a jó hírt. Mint mondta, nagy kő esett le a szívéről, ő találta meg a babát. – Gyereksírást hallottam az ablakom alatt, gondoltam, eltörött a mécses, megesik az ilyesmi a kicsiknél. De csak nem akart szűnni a sírdogálás. Kinéztem, a baba ott feküdt a földön. Azt hittem, elesett. Mivel senki nem jött érte, lementem, hogy felsegítsem, és megvigasztaljam. Csak sírdogált a kisfiú, és próbált, de nem tudott felállni. Csak később tudtam meg, hogy a baba nem elesett, hanem onnét esett le föntről – mutatott a magasba Marika néni. – Még most is kiráz a hideg.

loading...

– Vannak még csodák. Egy ilyen balesetet így túlélni valóságos csoda – vélekedett dr. Kóczán István. A szakorvos még mentősként találkozott hasonlóan szerencsés sérültekkel közúti baleseteknél, és hallott már olyan esetről, amikor valaki többemeletnyi zuhanást túlélt. – Csak találgatni tudok: szerencsésen érkezhetett a földre a kisfiú, és elgurulhatott, ami felfogta az ütés erejét. Az ilyen kisbabák csontjai pedig sokkal hajlékonyabbak, mint a felnőtteké – elemezte a hihetetlen esetet a doktor. A dunakeszi rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt vizsgálódik. -Blikk
 

Facebook hozzászólások