ITT LESZNEK A FIX TRAFFIPAXOK! MUTATJUK! OSZD MEG!

ITT LESZNEK A FIX TRAFFIPAXOK! OSZD MEG!

ITT LESZNEK A FIX TRAFFIPAXOK! MUTATJUK! OSZD MEG!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy retteghetnek az autósok, mert hamarosan jön a mindent látó traffipax.

[cn-social-icon]

Korábbi cikkünkben írtuk, hogy a rendőrség még csak a "csodaszerkezetek" tesztjein volt túl, illetve abban az időben a hitelesítési eljárás zajlott.

Akkor még ezt írtuk: több száz fixen telepített, rendkívül hatékony berendezést is fog vásárolni a rendőrség, melyekkel hamarosan találkozhatnak majd az autósok. Mára viszont már azt is megtudtuk, hogy ezek a készülékek az ország mely pontjain lesznek fixen telepítve.

A Forensis Autóklub weboldalán közölte az alábbi listát (amely még nem teljes). A lista azokat a fix telepítési pontokat tartalmazza, ahol az új készülékek telepítve lesznek. Világosan látszik, hogy alig akad majd olyan kritikus közúti csomópontot az országban, ahol az autósok rejtve maradhatnak a a rendőrség figyelő szemei elől. A lista között egy érdekes videót is találhatsz, amely bemutatja, hogy az útdíj-ellenőrző kamerák miként mérik a sebességet..és még sok minden mást.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tudta, hogy az útdíj-ellenőrző kamerák mérnek is?

loading...

Az útdíj-ellenőrző kamerák is mérik a sebességet
Az autósok közül sokan úgy vélik, hogy az útdíj-ellenőrző kamerák is képesek sebességet mérni – ezt több közösségi oldalon is olvashattuk pletykaként. Utánajártunk és kiderült: alkalmasak ezek a rendszerek a sebességmérésre. Sőt mérik is!

A jelenlegi, (még nem integrált) rendszer valóban képes a sebességet is mérni. Ezt az alábbi videó is ékesen bizonyítja: (a videó után a lista folytatódik!)Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások