EZ A KISGYEREKES ANYUKA MESTERIEN TETTE HELYRE A GYEREKÜK MIATT BALHÉZÓ SZOMSZÉDOT

EZ A KISGYEREKES ANYUKA MESTERIEN TETTE HELYRE A GYEREKÜK MIATT BALHÉZÓ SZOMSZÉDOT

Ez a kisgyerekes anyuka mesterien tette helyre a gyerekük miatt balhézó szomszédot.

[good_old_share]


Valószínűleg a szomszéd megszólalni sem tudott, amikor meglátta a levelet.
Valószínűleg sokan tudják, hogy panelházban egyáltalán nem egyszerű élni. Kicsi a lakás, papírvékonyak a falak, és a papírvékony falak miatt nagyjából mindent áthallani a szomszédoktól, és a szomszédok is hallanak mindent.

Ez még rosszabb akkor, ha az embernek olyan szomszédjai vannak, akik minden miatt balhéznak.

loading...

Persze egy kertes házban is gondot okozhat, ha az embernek ilyen szomszédjai vannak, de egy panelban sokkal problémásabb a helyzet.

Éppen emiatt rengeteg feszültség szokott lenni a szomszédok között.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A mostani történetben szereplő anyukát például azért találta be a szomszéd, mert az egy éves gyerekük mászkál a lakásban, és szerinte a gyerek túl hangosan mászik.

A nem túl türelmes szomszéd felcsengetett a fiatal anyukához, hogy valamit kezdjen már az egy éves kisbabájával, mert túl hangos. Persze azt csinálja, amit más egy éves gyerek, mászkál, játszik, felfedezi a lakást, de a szomszéd szerint ez túl hangos.

Az anyuka a mérgelődő szomszédot intelligensen elküldte, majd később hagyott nála egy levelet, és valamit, ami majd „megoldja” a szomszéd problémáját.
Zseniális.

Azt nem tudni, hogy ez után a szomszéd mit tett, de valószínűleg azóta már ő is rájött, hogy egy egy éves gyereknek nem lehet megmondani hogy ne mászkáljon.

Persze nem túl kedves dolog egy füldugót küldeni a szomszédnak, de amiatt se lehet balhézni, hogy egy egy éves gyerek mászkál.

loading…


Facebook hozzászólások