PUSZTUL A MAGYAR-SZÁNDÉKOS NÉPSZAPORULAT STOP?

PUSZTUL A MAGYAR-SZÁNDÉKOS NÉPSZAPORULAT STOP?
loading...

PUSZTUL A MAGYAR-SZÁNDÉKOS NÉPSZAPORULAT STOP?


Elképzelhető, hogy „valakik” mesterségesen és tudatosan irányítják a Magyarság szaporodási képességét?

 

Lehetséges lenne, hogy tudományos alapon, a szervezetünk számára létfontosságú anyagok megvonásával, befolyásolják a Magyar Nemzet lélekszámát?TÉNY, hogy folyamatosan fogy a nemzet. Egyre kevesebben vagyunk. De a Magyarság végleges eltűnése érdekében állhat-e valakinek, vagy valakiknek? Ha igen, akkor ez kinek, és miért lenne jó?

Az alábbi üzenetet egy kör email-ben kaptuk, de már korábban is számtalan alkalommal találkoztunk vele. Vitaindítóként, gondolatébresztőként változtatás nélkül közzétesszük.

loading...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, melyet elmondhatsz az oldal alján, vagy Facebook oldalunkon.

Íme, a levél:

Az évezredek óta természetesen használt, egészséges konyhasót (NaCl) újabban MÉRGEZŐVÉ TETTÉK azzal, hogy kálisóval (KCl) keverik: SOKKAL NAGYOBB ARÁNYBAN, mint amilyen arányban az életmentő fiziológiás sóoldat NaCl-t és KCl-t is tartalmaz, – az így káliumsóval mérgezett konyhasó fogyasztása többek között meddővé tesz, a nemzőképességet csökkenti, megszünteti!

A magyarságot IRTJA tehát nemcsak az abortusz-szabadság, hanem a káliummal túlzott mértékben keverve MÉRGEZŐVÉ TETT SÓ, amit „konyhasó”-ként árulnak minden boltban, és általánosan kötelezővé tették a használatát!

A videó után a cikk folytatódik!
Tejfalussy András ez ellen tiltakozik minden fórumon, kitartóan, – a magyarság JELENE ÉS JÖVŐJE VÉDELMÉBEN!

Figyelmeztetését KOMOLYAN KELL VENNI!

A megoldás a népirtó mérgezés elkerülésére: a tiszta konyhasó mindennapos használata.- KSM.

És Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló felhívása:

MAGYAR SZAPORODÓKÉPESSÉG VÉDELMI FELHÍVÁS!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Kérek mindenkit, hogy minden lehetőséget kihasználva (röpirat, személyes beszélgetés, előadások, hírlevelek, honlapok, e-mail, és YouTube, Facebook fórumokon hozzászólás, tv- és rádióműsorok, újságok stb.) segítsen a "Nemzetünket féltő nyugdíjasok figyelmének felhívása" című mellékelt figyelem felhívást eljuttatni minden magyar szülőhöz, apához, anyához, nagypapához, nagymamához eljutni, hogy ők is elkezdhessék védeni a saját leszármazottaik szaporodóképességét, életét, vagyonát, és ezáltal szeretett Hazánkat, Magyarországot.

A videó után a cikk folytatódik!
 „Stafétabotként” adom át a kinyomozott bizonyítékokat, ami, ha mindenki továbbítja legalább tíz másik magyarhoz, rövid időn belül mindenkihez eljuthat! Egyébként az itt bebizonyított népirtás elleni személyes „házilagos” védekezés módja és eszközei is megtalálhatók a www.tejfalussy.com és az azon belül ma is működő előző honlapjainkon!

Utóiratként javaslom, hogy egy olyan képviselőjelöltre vagy pártra se szavazzunk, amelyik nem segített érdemben akadályozni a magyar kiirtással kombinált Magyarország elrablást!

Magyar szeretettel : Tejfalussy András (magyar nagypapa) oknyomozó mérnök feltaláló.

Zárógondolat: Ne feledjük, hogy nemrégiben látott napvilágot az a hivatalos eredmény, melyben kimutatták, hogy kelet-Európába (így hazánkba is) bizonyos nyugat-Európából érkező húskészítmények sokkal silányabb minőségűek, mint az azonos gyártók által a nyugat-Európában forgalmazott termékek!

loading…


Magyarul: még nyugat-Európában színhúsból készülnek a húskészítmények, addig ezek a gyártók a kelet-Európába szánt termékeiket a csontokról visszamaradt nyesedékekből, inakból és hulladék húsokból készítik!

Hasonló eredmények születtek a tisztítószerek, mosóporok és más termékek esetében is!

Naivak lehetünk, de ostobák nem vagyunk!

 

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, melyet elmondhatsz az oldal alján, vagy Facebook oldalunkon.

loading…


Read previous post:
EZ A KISGYEREKES ANYUKA MESTERIEN TETTE HELYRE A GYEREKÜK MIATT BALHÉZÓ SZOMSZÉDOT
EZ A KISGYEREKES ANYUKA MESTERIEN TETTE HELYRE A GYEREKÜK MIATT BALHÉZÓ SZOMSZÉDOT

Ez a kisgyerekes anyuka mesterien tette helyre a gyerekük miatt balhézó szomszédot. Valószínűleg a szomszéd megszólalni sem tudott, amikor meglátta...

NÉHÁNY ÉRDEKES TÉNY AZ EMBERI TESTRŐL
NÉHÁNY ÉRDEKES TÉNY AZ EMBERI TESTRŐL

Néhány érdekes tény az emberi testről. Az emberi test rengeteg érdekességet rejt. Elgondolkodtál már azon, hogy mennyire érdekes is az...

Close