FOGLYUL EJTETTE EGY UBER SOFŐR A NAV EMBEREIT

FOGLYUL EJTETTE EGY UBER SOFŐR A NAV EMBEREIT

Egy Uber sofőr foglyul ejtette a NAV embereit.

[good_old_share]

Az eset Budapesten történt.

Egy Uber sofőr bezárta az autójába a Nemzeti adó és Vámhivatal embereit, miután megtudta, hogy ellenőrök.
Állítólag azét zárta be őket, mert pánikba esett, és nem szerette volna, hogy levegyék a rendszámát, így amellett döntött, hogy bezárja őket és egy kicsit  megkocsikáztatja az ellenőröket.

loading...

Nos, a helyzet az, hogy ez bizony elég fura gondolamenet, hiszen ha valaki fél, hogy leveszik a rendszámát, valószínűleg nem a legjobb ötlet bezárni az ellenőröket és fél órán keresztül kocsikázni velük. Nem igazán gondoljuk azt, hogy ezek után megmaradna a sofőr rendszáma.

A NAV is vizsgálódik az Uberesek körében, így Budapesten két ellenőr hívott egy Uber taxit, és utasnak adták ki magukat. Megadták a célállomást, majd az Uberes elindult velük.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Állítólag a célállomásnál közölték a Nemzeti adó és Vámhivatal emberei, hogy ellenőrök, így az Uber sofőr rögtön felszólította őket, hogy szálljanak ki az autóból. Az ellenőrök azonban nem akartak kiszállni addig, amíg meg nem írták a jegyzőkönyvet.

A sofőr azonban félt, hogy elveszik a rendszámát, vagy esetleg már várják őt a célállomásnál, ezért a „leglogikusabb” módot választotta a menekülésre. Bezárta az autójába a NAV ellenőreit, majd elhajtott velük.

Az ellenőrök szerettek volna kiszállni, azonban a sofőr nem engedte ki őket, és amikor az ellenőrök megkérdezték hogy hova viszi őket, a sofőr csak annyit mondott, hogy „jó helyre.”

A hírek szerint nagyjából fél óráig autóztak így, mire sikerült megnyugtatni a sofőrt, és elengedte a NAV ellenőreit.
Állítólag a NAV feljelentést tett az Uber sofőr ellen, hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Hát igen, nem a legjobb ötlet bezárni két ellenőrt az autónkba, és elhajtani velük, azaz gyakorlatilag elrabolni őket azért, mert nem szeretnénk, hogy elvegyék a rendszámunkat. Valószínűleg erre a sofőr is rájött utólag.

Hogy a sofőr rendszámát végül elvették-e arról nincs információnk.

Facebook hozzászólások