DOKUMENTUMFILM, A TIBETI RÁKGYÓGYÍTÁSRÓL

DOKUMENTUMFILM, A TIBETI RÁKGYÓGYÍTÁSRÓL

Elkészült egy Magyar dokumentumfilm a Tibeti rákgyógyításról.

[cn-social-icon]

Ez a téma rengeteg embert érdekel. A filmet már láthatjuk is, a hazai mozikban.

Egy Magyar filmes csapat kint töltött egy hónapot Tibetben, és dokumentumfilmet készítettek azzal a Tibeti gyógyítóval, aki a rák gyógyítására szakosodott.

A Tibeti gyógyító olyan emberek életét mentette meg, és kigyógyította őket a rákból, akikről már a modern orvostudomány is lemondott. Az pedig gondolom nem meglepő, hogy sajátos gyógymóddal segített az embereken.

loading...

Ebben a dokumentumfilmben megismerhetjük a Tibeti gyógyászatot, és bizony hamar rájövünk arra, hogy rengeteg módon gyógyítható a rák.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A film a „Menla hagyatéka” címet viseli, és már vetítik a mozikban.

A film készítői már régóta tisztában vannak a Tibeti gyógyászat csodájával, sokat beszéltek a buddhista tanítókkal, és a Nepálban élő szerzetesekkel. Így kötelességüknek érezték azt, hogy bemutassák, hogy hogyan gyógyítja a rákot a Tibeti orvoslás.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások