RABSZOLGÁT TARTOTT KÉT KEREKEGYHÁZI FÉRFI EGY TANYÁN

RABSZOLGÁT TARTOTT KÉT KEREKEGYHÁZI FÉRFI EGY TANYÁN

Rabszolgát tartott két kerekegyházi férfi egy tanyán.

[good_old_share]


Megdöbbentő történet.

Sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy a mai világban még mindig vannak olyanok, akik képesek erőszakkal úgymond „rabszolgaságra” kényszeríteni egy másik embert.

loading...Pedig rengeteg ilyen eset van a világon, és sajnos Magyarországon is megtörténnek ilyen dolgok, bár azt szerintem senki sem érti, hogy egyes emberek hogyan vetemedhetnek ilyenre.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy 37 éves férfit ingyen dolgoztatott két másik egy kerekegyházi tanyán, verték, fenyegették, és egyedül sehova se engedték el.

A 37 éves férfit két másik férfi tartotta fogva, rabszolgaként. Az 51 éves férfi a 25 éves fiával együtt tartották fogva a sértettet, akit még április elején vettek fel dolgozni a tanyájukra.
Ezután pedig hónapokon keresztül sanyargatták a férfit, sokszor megfenyegették és megverték őt. Náluk, és egy másik ismerősüknél kellett dolgoznia és ha nem jól végezte a munkáját, akkor megverték és fenyegették, sokszor késekkel, íjpuskával és karddal és viperával is.

Valószínűleg mondanunk sem kell, hogy pénzt nem is kapott, és egyedül nem is engedték sehová, valószínűleg azért, mert féltek a lebukástól.

A kecskeméti rendőrök hétfő délután a TEK-kel közösen fogták el a két kerekegyházi rabszolgatartót, és átkutatták az otthonukat. Mindkettőjüket őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.

[good_old_share]
Facebook hozzászólások