“EZ MÉG SZÍRIÁNÁL IS ROSSZABB”

"EZ MÉG SZÍRIÁNÁL IS ROSSZABB"
loading...

Már nagyon régóta mennek a hírek a menekültekről. Jól érzékelhető, hogy a helyzet egyre kaotikusabb. Az országunkba érkező migránsáradat száma napról napra nő.

[cn-social-icon]

"Az érem másik fele". Olvashattunk már mindenféle hírt a menekült üggyel kapcsolatban, és már a CNN is azzal foglalkozik, és még jópár külföldi hírcsatorna, hogy mi is van Magyarországon.

A menekültek azóta már eléggé agresszívak lettek, kezdetben meghúzták magukat, de azóta felbátorodtak, házakba mennek be, rengetek pénzbe kerülő károkat okoznak.

loading...

Napok óta mennek a hírek arról is, hogy mi folyik a keletinél, a lezárások miatt tüntetéseket szerveztek, rendőrre is támadtak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ebben a videóban arról lesz szó, hogy mi a véleményük arról, hogy nem engedik őket tovább Németországba.

Az egyik menekült nő azt mondta, hogy ez még Szíriánál is rosszabb, pedig ott ölték őket, és hogy vagy Németországba megy, vagy pedig vissza Szíriába, de itt nem marad.

A civilek szerint azzal, hogy a kormány nem engedte tovább a szíriai menekülteket az őket immár befogadó Németország felé, több pénzt tett az embercsempészek zsebébe tíz nap alatt, mint amennyit tavaly egész évben a menekültek ellátására költött.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
KELETI: ADOMÁNY A MIGRÁNSOKNAK - MEGLEPETÉSSEL.
KELETI: ADOMÁNY A MIGRÁNSOKNAK – MEGLEPETÉSSEL

KELETI: ADOMÁNY A MIGRÁNSOKNAK - MEGLEPETÉSSEL [cn-social-icon] Az alábbi friss videó ezzel a leírással jelent meg: Egy jószívű magyar ember...

SZÉLTURBINA TETEJÉN NAPOZÓ EMBERT FILMEZETT EGY DRÓN
SZÉLTURBINA TETEJÉN NAPOZÓ EMBERT FILMEZETT EGY DRÓN

Egy amerikai katolikus iskola szélturbináját szerették volna lefilmezni egy drónnal, azonban nagy meglepetés érte őket. [cn-social-icon] A Kaliforniában élő 49...

Close