MIGRÁNSOK KOLDULNAK AZ AUTÓSOKTÓL RÖSZKÉNÉL

MIGRÁNSOK KOLDULNAK AZ AUTÓSOKTÓL RÖSZKÉNÉL
loading...

Röszkénél most sem jobb a helyzet.

[good_old_share]

Migránsok az autósoktól koldulnak.

Az M1 híradó egyik nézője küldte be a felvételt a tv-nek, amin az látható, hogy migránsok koldulnak a határnál várakozó autósoktól.

Úgy tűnik, hogy Röszkénél még mindig nem javult a helyzet, és nem igazán értjük, hogy hogyan engedhetik azt, hogy a migránsok a határnál várakozó autóknál kolduljanak.

loading...

A híradó szerint nemcsak hogy ott koldulnak a migránsok, de közvetlenül a határátkelő közelében vertek tábort elég sokan, a Szerb oldalon.
Leginkább a fiatalok, és a gyerekek mannek oda a határnál várakozó autósokhoz, és próbálnak meg koldulni tőlük.

A híradóban azt közölték, hogy tudomásuk szerint csak a Holland, a Német és az Osztrák rendszámú autóknál próbálkoznak, a Magyar és a Szerb autósokat pedig békénhagyják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze kérdés, hogy ez meddig marad így, és mikor mennek oda a többi autóshoz is, vagy éppen hogy mikor kerül sor erőszakra, hiszen már volt ilyenre példa nem is egyszer, korábban, más helyeken.
Read previous post:
ISZLÁM SZÉLSŐSÉGESEK VERTEK HALÁLRA EGY BUDDHISTA SZERZETEST
ISZLÁM SZÉLSŐSÉGESEK VERTEK HALÁLRA EGY BUDDHISTA SZERZETEST

Iszlám szélsőségesek vertek halálra egy buddhista szerzetest a hírek szerint. [good_old_share] Az eset Bangladesben történt. Néhány falubeli ellátogatott a helyi...

MOSTANTÓL TILOS E-CIGARETTÁT HASZNÁLNI OTT, AHOL DOHÁNYOZNI SEM SZABAD
MOSTANTÓL TILOS E-CIGARETTÁT HASZNÁLNI OTT, AHOL DOHÁNYOZNI SEM SZABAD

Mostantól nem használhat elektromos cigarettát ott, ahol dohányozni sem lehet. [good_old_share] Valószínűleg az elektromos cigaretta használói nem örülnek a hírnek....

Close