NEM EMBEREK A REJTÉLYES PERUI MÚMIÁK – VIDEÓ

NEM EMBEREK A REJTÉLYES PERUI MÚMIÁK - VIDEÓ
loading...

Nem emberek a rejtélyes Perui múmiák.


Szakértők vizsgálták a Peruban talált múmiákat.Világszerte lázba hozta az ufóhívőket Konsztantyin Korotkov, a Szentpétervári Egyetem professzorának kijelentése, amit négy fura, Peruban talált múmia kapcsán tett.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A professzor azt mondta, a háromujjú múmiák emberszabásúak, de nem emberek, és nem is hamisítványok, így nem kizárható, hogy földönkívüli eredetűek.

A Perui Nazca közelében Korotkov kollégái bukkantak rá a négy, nagyjából 6500 éves leletre. Minden múmiáról kimondták, hogy emberszabásúak, azonban bebizonyított, hogy nem emberek.A genetikai vizsgálat kiderítette, hogy mind a négy múmia hímnemű, és 23 pár kromoszómájuk van, mint az embereknek. De mégsem emberek.

A csontvázakon látszik, hogy a múmiáknak három hosszú ujj nő a kezeikből, és a lábaikon is három lábujj van. A koponyáik pedig egyetlen ismert lényére sem hasonlítanak. A kutatók még vizsgálják a múmiákat, de azt mondják, egyelőre semmi sem utal csalásra, és arra sem, hogy módosították volna a testeket.

Sokan azt mondják, hogy földönkívüliek múmiáit találták meg. A kutatók ezt sem járják ki, azonban ők arra gyanakodnak, hogy a megtalált múmiák, egy eddig ismeretlen emberszabásúak lehetnek.Sok tudós azonban azt gondolja, hogy a leletek hamisítványok, és a megtalálóik ügyesen elhitetik az emberekkel, hogy a leletek valódiak, és így akarnak meggazdagodni.

loading…


Read previous post:
AMATŐR UFO KUTATÓK FELVÉTELLEL SZERETNÉK BIZONYÍTANI A HOLDBÁZISOK LÉTEZÉSÉT - VIDEÓ
AMATŐR UFO KUTATÓK FELVÉTELLEL SZERETNÉK BIZONYÍTANI A HOLDBÁZISOK LÉTEZÉSÉT – VIDEÓ

Amatőr UFO kutatók felvétellel szeretnék bizonyítani a Holdbázisok létezését. A felvételek állítólag egy Kínai műholdtól származnak. A Holdbázisokról rengeteg teória...

HAMAROSAN VÉRVIZSGÁLATTAL IS KIMUTATHATJÁK AZ AUTIZMUST
HAMAROSAN VÉRVIZSGÁLATTAL IS KIMUTATHATJÁK AZ AUTIZMUST

Hamarosan vérvizsgálattal is kimutathatják az autizmust. Ez áttörés lehet az orvostudományban. Az autizmus, spektrumzavar fejlődési rendellenesség, amely a viselkedésben és...

Close