NEM EMBEREK A REJTÉLYES PERUI MÚMIÁK – VIDEÓ

NEM EMBEREK A REJTÉLYES PERUI MÚMIÁK - VIDEÓ

Nem emberek a rejtélyes Perui múmiák.


Szakértők vizsgálták a Peruban talált múmiákat.Világszerte lázba hozta az ufóhívőket Konsztantyin Korotkov, a Szentpétervári Egyetem professzorának kijelentése, amit négy fura, Peruban talált múmia kapcsán tett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A professzor azt mondta, a háromujjú múmiák emberszabásúak, de nem emberek, és nem is hamisítványok, így nem kizárható, hogy földönkívüli eredetűek.

A Perui Nazca közelében Korotkov kollégái bukkantak rá a négy, nagyjából 6500 éves leletre. Minden múmiáról kimondták, hogy emberszabásúak, azonban bebizonyított, hogy nem emberek.

loading...

A genetikai vizsgálat kiderítette, hogy mind a négy múmia hímnemű, és 23 pár kromoszómájuk van, mint az embereknek. De mégsem emberek.

A csontvázakon látszik, hogy a múmiáknak három hosszú ujj nő a kezeikből, és a lábaikon is három lábujj van. A koponyáik pedig egyetlen ismert lényére sem hasonlítanak. A kutatók még vizsgálják a múmiákat, de azt mondják, egyelőre semmi sem utal csalásra, és arra sem, hogy módosították volna a testeket.

Sokan azt mondják, hogy földönkívüliek múmiáit találták meg. A kutatók ezt sem járják ki, azonban ők arra gyanakodnak, hogy a megtalált múmiák, egy eddig ismeretlen emberszabásúak lehetnek.Sok tudós azonban azt gondolja, hogy a leletek hamisítványok, és a megtalálóik ügyesen elhitetik az emberekkel, hogy a leletek valódiak, és így akarnak meggazdagodni.

loading…


Facebook hozzászólások