EGY ASZTROBIOLÓGUS AZT ÁLLÍTJA, HOGY ÉLETNYOMOKRA BUKKANT A MARSON

EGY ASZTROBIOLÓGUS AZT ÁLLÍTJA, HOGY ÉLETNYOMOKRA BUKKANT A MARSON

Egy asztrobiológus azt állítja, hogy életnyomokat talált a Marson.


Azt állítja, hogy a NASA letagadja a Marson élő lények létezését, pedig minden erre utal.A marsi élet létezéséről még ma is rengeteg teória van. Sokan hisznek benne, és vannak, akik egyáltalán nem, de egy kutatás szerint az emberek többsége úgy gondolja, hogy van élet a Földön kívül is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A NASA egyenlőre tagadja, hogy lenne élet a Marson, vagy más bolygókon, azonban egy asztrobiológus azt állítja, hogy rábukkant az élet nyomaira, a NASA viszont letagadja.

Barry DiGregoiro a Buckingham Egyetem Professzora, és arról beszélt, hogy megtalálta a Marsi élet bizonyítékait.

DiGregorio megvizsgálta a NASA által közzétett Curiosity felvételeit. A felvételek alapján biztos benne, hogy a Marson van, vagy volt élet. A kőzetminták, és a Marson található gázok alapján jutott erre a következtetésre, valamint szerinte a csillag alakú kristályszerű képződmények a Gale kráterben is erre utalnak.

Újjabb érdekes felvétel:

loading...

Azt is elmondta, hogy nagyon furcsának tartja, hogy ilyen gyorsan elhagyták azt a területet, és nem vizsgálták meg jobban.

A NASA saját kutatói viszont azon az állásponton vannak, hogy ezek a gipszkristályokhoz hasonló apróságok nem bizonyítékok semmire.

A tudós azzal vádolja az űrkutatási hivatalt, hogy eltitkolja az idegen élet bizonyítékait. Ezt több dologgal is igazolni szeretné, így nemsokára tart egy konferenciát, amin an állítása szerint még több bizonyítékot be fog mutatni.

loading…


Facebook hozzászólások