INTERNETADÓ – TÜNTETÉS! OSZD MEG!

INTERNETADÓ - TÜNTETÉS! OSZD MEG!
loading...

INTERNETADÓ – TÜNTETÉS! OSZD MEG!

 

Internetadó: Egy rendkívül rövid hír jelent meg néhány nagyobb internetes portálon. A hír: Tüntetés lesz az internetadó ellen.

(Videó a cikk alatt) Korábban beszámoltunk arról, hogy a tüntetés szervezőinek letiltották a hozzáférését nem csak a netadó szervezésére létrehozott facebook oldalról, hanem saját személyes oldalukról is.

Idő közben azonban elindult még néhány oldal, amelynek szerepe, hogy a szervezők legalább azokon tudjanak kommunikálni azokkal az emberekkel, akik felháborítónak tartják az új adó bevezetését.

A szervezők kérik, hogy „Osszátok meg ezt a posztot a videóval, vagy a videót önmagában, hogy minél többen jöjjenek a tüntetésre.  200 ezren vagyunk az oldalon, 35 ezren jeleztétek, hogy jöttök. Soha még magyar tüntetésre ennyien nem jelentkeztek. Ha vasárnap 18 órakor mind eljöttök a József nádor térre, akkor meg tudjuk akadályozni az internetadót!”

A szervezők azt is közölték, – amellyel maximálisan egyetértünk, hogy: Csak az internetezési adó teljes eltörlésével elégszünk meg!

Ugyan ezen az oldalon felhoztak egy példát is, hogy milyen internetes jövőképet képzelnének el Magyarországon: Észtország olyan hely, ahol a legutolsó faluban is tábla mutatja, hol lehet internethez jutni, ahol az alkotmányban rögzített alapjog a világhálóhoz való hozzáférés. Ingyenes wifi mindenütt van. Ülsz egy fának dőlve az erdőben a laptopoddal, távol a lakott településektől, és vidáman internetezel. Ugyanez a helyzet minden szállodában, vasútállomáson, buszpályaudvaron, étteremben, közparkban.

loading...

Sajnos úgy tűnik, hogy ez a távoli elképzelt magyar jövő nem csak nagyon messze van, hanem folyamatosan távolodunk tőle.

Read previous post:
ELKÉPESZTŐ! TUDTAD, HOGY MEGFIGYELNEK?
ELKÉPESZTŐ! TUDTAD, HOGY MEGFIGYELNEK?

ELKÉPESZTŐ! TUDTAD, HOGY MEGFIGYELNEK?   Hallottad már, hogy a Google a nyomodban jár, naplóz, és így minden lépésedet megjegyzi? Modern...

NETADÓ - A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA.
NETADÓ – A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA

NETADÓ - A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA   A mai napon, több portálon is megjelent a hír, miszerint kitiltották a facebookról azokat...

Close