AMATŐR UFO KUTATÓK FELVÉTELLEL SZERETNÉK BIZONYÍTANI A HOLDBÁZISOK LÉTEZÉSÉT – VIDEÓ

AMATŐR UFO KUTATÓK FELVÉTELLEL SZERETNÉK BIZONYÍTANI A HOLDBÁZISOK LÉTEZÉSÉT - VIDEÓ

Amatőr UFO kutatók felvétellel szeretnék bizonyítani a Holdbázisok létezését.

[good_old_share]


A felvételek állítólag egy Kínai műholdtól származnak.A Holdbázisokról rengeteg teória született már, és az emberek nagy része hiszi, hogy a Holdon földönkívüliek, vagy a földiek már építettek bázisokat, csak ezt a kormányok tagadják. Bárhogy is legyen, valóban rengeteg érdekes felvétel látott már napvilágot ezzel kapcsolatban, de sajnos sok felvételről még a mai napig sem tudni, hogy hamisítvány-e, vagy valóban igazi.

Egy amatőr UFO kutató csoport most be szeretné bizonyítani a Holdbázisok létezését.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A felvételek állítólag egy Kínai műholdtól származnak, és a csapat szerint nem más látható rajta, mint egy titkos Holdbázis, amit vagy a földönkívüliek, vagy a Földiek építettek.A csapat úgy gondolja, hogy a felvételen tisztán kivehető, hogy a Hold egyik kráterében mesterséges építmények vannak. Nos az tény, hogy valóban elég furcsa alakzatokról van szó, amik nem lehetnek a véletlen művei, azonban az továbbra is kérdéses, hogy valóban igaziak-e a felvételek.

A csoport tagjai meg vannak róla győződve, hogy igaziak, ugyanis állítólag egy olyan ember szivárogtatta ki a felvételeket, aki közvetlenül kapcsolatban állt a kormánnyal.

Valószínűleg nem ez a felvétel lesz a döntő bizonyíték, és nem is hagy majd túlságosan nagy nyomot, azonban ha kiderül, hogy tényleg igazi a felvétel, akkor érdemes elgondolkodnunk azon hogy vajon hány bolygón lehetnek még hasonló építmények.Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások