ELFOGTÁK A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓT – VIDEÓ

ELFOGTÁK A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓT - VIDEÓ

Elfogták a Teréz körúti robbantót.


[good_old_share]

Egy hónapnyi nyomozás után lehetséges, hogy sikerült elfogniuk a feltételezett merénylőt.
A fővárosi Teréz körúton szeptember 24.-én éjjel robbantottak fel egy bombát. A robbantásban két rendőr súlyosan megsérült, akik még csak a napokban hagyhatták el a kórházat.

A merényletről készült felvételekből teljesen úgy tűnik, és ezt később szakértők ki is mondták, hogy a merényletet valószínűleg a rendőrök ellen hajtották végre.

loading...

Úgy tudjuk, hogy a TEK-nek sikerült elfognia a merénylőt.

A TEK egyenlőre nem erősítette meg a hírt, azonban az M1 híradójában szintén arról beszéltek, hogy sikerült elfogni a Teréz körúti robbantót.

Egyenlőre még nincsenek konkrét információk az üggyel kapcsolatban, de a hírek szerint a merénylőt Hévízen foghatták el, és Keszthelyen pedig vele kapcsolatban álló embereket keresnek a rendőrök.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az is kiderült, hogy a napokban több helyen is akcióztak, de egyenlőre nem tudni, hogy ezek kapcsolatba hozhatóak-e a merénylővel, vagy sem.

Korábban pedig a Privát Kopó című bűnügyi lap írt arról, hogy állítólag felismerték a merénylőt, aki a hírek szerint egy Szerb állampolgárságú férfi, aki kitűnően beszél magyarul, és korábban rendőrség közeli körökben mozgott.
Ha több információt tudunk az elfogásról, akkor jelentkezünk.
[apss_share]

Facebook hozzászólások