NEMSOKÁRA MEGRENDELHETŐ LESZ A TESLA ÚJ TERMÉKE, AMI A HÉTKÖZNAPI CSALÁDOKON IS SEGÍTENI FOG

loading...

Nemsokára megrendelhető lesz a Tesla új terméke.


A hétköznapi családok szánára is elérhető áron lesz a hírek szerint.
A Tesla azon dolgozik, hogy mindenki számára biztosítsa az ingyenáramot. Ehhez pedig rengeteg dolgot készítettek már, és úgy tűnik, hogy végre hamarosan beszerezhető lesz az az eszköz is, ami a hétköznapi családokon is segíteni tud.

loading...

Elon Must még tavaly októberben mutatta be azt az eszközt, ami minden háztartásba kellene.

A Tesla egy olyan tetőcserepet készített, amiben alapból benne van a napelem is, így azt nem kell külön felszerelni. Természetesen akkumlátorra még szükség van hozzá, de a Tesla rendszeréhez ehhez is jár, ezzel pedig nagyban csökkenthető a villanyszámla.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tavaly óta nem mondtak sokat a rendszerről, azonban most Elon egyik Twitter követője megkérdezte, hogy mi a helyzet a rendszerrel, Elon pedig azt válaszolta, hogy áprilistól elkezdik felvenni a rendeléseket, szóval valószínűleg már csak egy pár nap lehet hátra.
Egyenlőre még nem tudni pontosan, hogy mennyi lesz ennek a rendszernek az ára, de sokan azt mondják, hogy valószínűleg a hétköznapi emberek számára is elérhető áron dobják majd a piacra.

Reméljük hogy így lesz, és sok családon segíteni tudnak majd a napelemes tetőcserepekkel.

loading…


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás