A VEGETÁRIÁNUSOK IGAZÁBÓL RENGETEG ÁLLATOT ÖLNEK MEG

A VEGETÁRIÁNUSOK IGAZÁBÓL RENGETEG ÁLLATOT ÖLNEK MEG

A vegetáriánusok igazából rengeteg állatot ölnek meg.


[good_old_share]

Egy Argentin természettudós elgondolkodtató elmélete.

A következő cikken valószínűleg néhány vegetáriánus fel fog háborodni, pedig van igazság abban, amit az Argentin természettudós mond.
Általában a vegetáriánusok azért nem esznek húst, mert ezzel igyekeznek védeni a természetet, és védeni az állatvilágot, hiszen nem esznek megölt állatokat. Persze ettől ugyanúgy megölik azokat az állatokat a vágóhidakon, de úgymond „legalább a vegák miatt kevesebbet kell” és ebben van is valami.

loading...

Egy Argentin természettudós azonban most rávilágított arra, hogy tulajdonképpen ők is ugyanúgy állatokat ölnek, csak éppen máshogyan.

Természettudósok szerint hiába az állatvédelem a vegánok és a vegetáriánusok egyik legfőbb érve, valójában rengeteg állat elpusztulásáért lehet felelős.

Claudio Bertonatti argentin természettudós azt állítja cikkében, hogy a rizs, a magvak és a zöldségek fogyasztása indirekt módon végül ugyanúgy az állatok megöléséhez vezet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

"Argentínában sok olyan emberrel találkozom, akik azt állítják magukról, hogy természetvédők, mert nem esznek húst, és nem hordanak bőrt.
Azt hiszik, hogy vegánként vagy vegetáriánusként megakadályozzák bizonyos állatok elpusztulását. Ez nem igaz" Mondta egy interjúban.

Persze a vegetáriánusok most azt mondhatják, hogy miért nem? A természetkutató ezt is kifejtette, és elgondolkodtató az elmélete.

Szerinte a vegetáriánusok, és vegánok számára termesztett zöldségeket az állatok kárára védik meg, hiszen a hatalmas termőföldeket erdőirtással hozzák létre, azaz miattuk erdőket irtanak, amiben állatok is meghalnak és elpusztul az élőhelyük.

Emellett pedig a termőföldet szintén az állatok kárára védik meg, hiszen a termőföldek körül mérgeket és csapdákat helyeznek ki, vagy éppen kilövik a körülötte élő állatokat, hogy ne tehessenek kárt a termésben.
Tehát a vegetáriánusok miatt ugyanúgy állatokat ölnek, és erdőket irtanak, ráadásul nem is olyan állatokat ölnek meg, akiket erre a célra tenyésztenek, hanem a vadon, szabadon élő állatokat.

"Hogyha hatékonyan szeretnénk valamit termeszteni, akkor igenis meg kell ölni vagy el kell távolítani bizonyos károkozókat, legyenek azok állatok vagy növények. Tehát kimondható, hogy a vegánok állatok pusztulásához járulnak hozzá azzal, hogy egyfajta magvak termesztését igénylik" Mondta.

Persze ezzel nem mindenki ért egyet, de azért elgondolkodtató ez a fajta elmélet, hiszen van benne igazság.

Neked mi a véleményed erről? Írd meg nekünk kommentben.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások