A 3,5 MILLIÓ ÉVES BAKTÉRIUM, VÉDELMET NYÚJTHAT A BETEGSÉGEK ELLEN?

A 3,5 MILLIÓ ÉVES BAKTÉRIUM, VÉDELMET NYÚJTHAT A BETEGSÉGEK ELLEN?
loading...

A 2009-ben felfedezett, 3,5 millió éves Bacillus F nevű baktériumról, úgy gondolják hogy védelmet nyújthat a betegségek ellen.

[cn-social-icon]

Egy orosz tudós, sokáig tesztelte a vírust gyümölcslegyeken, és egereken, majd úgy döntött, hogy a baktériumot magának is beadja.

A tudós ezzel kísérleti nyulat csinált saját magából, de egyenlőre úgy tűnik, hogy jó döntés volt. Anatoli Brouchkov két éve nem volt beteg, és sokkal energikusabb, ő úgy gondolja hogy ez a baktériumnak köszönhető.

loading...

Az orosz tudós azt mondta, hogy a baktérium beadása után néhány hónappal, sokkal jobban tudott dolgozni, energikusabb volt, és nem betegedett meg még akkor sem, amikor az összes kollégáját ledöntötte a lábáról az influenza.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szóval a tudós úgy gondolja hogy jó ötlet volt beadni magának, és hogy az energikusság, és az hogy nem betegszik meg, mind a baktériumnak köszönhető.

A 3,5 millió éves, Bacillus F baktériumot, egyébként Szibériában, Jakutföldön találták. Néhány éve elég nagy port kavart amikor kiderült hogy úgymond „elhozták magukkal”, rengeteg ember felháborodott, hogy egy több millió éves baktériumot megpróbálnak újraéleszteni, és féltek a következményeitől.

Sok tudós úgy gondolja, hogy mivel a Bacillus F ennyi ideig túlélte a jégbe fagyva, ezért lehetséges, hogy magában hordozza az örök élet titkát.

Anatoli Brouchkov azt nyilatkozta, hogy úgy gondolta, érdekes lesz kipróbálnia magán ezt a baktériumot, és nem félt a mellékhatásaitól, hiszen már tesztelte legyeken és egereket is. Ezen kívül azt is elmondta, hogy szerinte a Jakutföldön élő emberek azért hosszú életűek, mert az ivóvízzel bejutott ez a baktérium a szervezetükbe.

A világ tudósai egyébként a baktérium felfedezése óta próbálják megfejteni a Bacillus F titkát. Abban bíznak, hogy ha rájönnek, hogy működik, és hogyan korrigálja az öregedés által előidézett károkat, azzal az emberiségért is sokat tehetnek majd.

[cn-social-icon]

Read previous post:
BEVÁNDORLÁS – KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.
BEVÁNDORLÁS – KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

BEVÁNDORLÁS – KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A bevándorlással kapcsolatos alábbi kérdéseket, és válaszokat egy olvasónk küldte szerkesztőségünkhöz. Olvasónk levele alapján, és...

VASÁRNAP ESTE LEHET, HOGY SARKI FÉNYT LÁTHATUNK!
VASÁRNAP ESTE LEHET, HOGY SARKI FÉNYT LÁTHATUNK!

Vasárnap este, vagy a hajnali órákban, lehetséges hogy látható lesz Magyarországon is, a sarki fény. [cn-social-icon] Két erős napkitörésnek köszönhetően,...

Close