MINDEN MEGOSZTÁS SEGÍTHET! A ROBBANTÁS ÜGYÉBEN EZT A NŐT KERESI A RENDŐRSÉG

MINDEN MEGOSZTÁS SEGÍTHET! A ROBBANTÁS ÜGYÉBEN EZT A NŐT KERESI A RENDŐRSÉG!
loading...

MINDEN MEGOSZTÁS SEGÍTHET! A ROBBANTÁS ÜGYÉBEN EZT A NŐT KERESI A RENDŐRSÉG


[good_old_share]

A Rendőrségi felhívást változtatás nélkül adjuk közre!
A Központi Nyomozó Főügyészség szemtanúk jelentkezését kéri a Teréz körúti robbantással kapcsolatban és keresik azt a hölgyet, aki a robbantás előtt néhány másodperccel elsétált a rendőrjárőrök mellett.

A Központi Nyomozó Főügyészség kéri azon állampolgárok jelentkezését, akik a Budapest VI., Teréz körúton 2016. szeptember 24. napján 22 óra 36 perckor történt robbantásról készült, a rendőrség által 2016. szeptember 26. napján közzétett videófelvételen felismerik magukat, és még nem került sor tanúkénti kihallgatásukra.

loading...
Kérjük, hogy ezen személyek jelentkezzenek a rendőrségnél a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Kiemelten kérjük azon hölgy jelentkezését, aki a robbantás előtt pár másodperccel elsétált a rendőrjárőr mellett. 

A Központi Nyomozó Főügyészség továbbra is kér mindenkit, hogy aki Budapest közigazgatási területén található videókamera által készített felvétellel rendelkezik, hogy a 2016. szeptember 24. és 25. napján készült felvételeket őrizze meg.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt folytat nyomozást a Budapest VI., Teréz körúton történt robbantás miatt. A nyomozást soron kívül, nagy erőkkel, a rendőrséggel együttműködve végezzük.

Kérjük, hogy aki az elkövető személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezeljük.

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Read previous post:
EZ A VILÁG LEGKÜLÖNLEGESEBB ÚTJA, HISZEN NAPONTA KÉTSZER ELÖNTI AZ ÓCEÁN - VIDEÓ
EZ A VILÁG LEGKÜLÖNLEGESEBB ÚTJA, HISZEN NAPONTA KÉTSZER ELÖNTI AZ ÓCEÁN – VIDEÓ

A világ legkülönlegesebb útját naponta kétszer elönti az óceán. [good_old_share] Érdekes videó. Már korábban is hallottunk róla, hogy létezik egy...

10 MÉTERES ÓRIÁSKÍGYÓT TALÁLTAK BRAZÍLIÁBAN - VIDEÓ
10 MÉTERES ÓRIÁSKÍGYÓT TALÁLTAK BRAZÍLIÁBAN – VIDEÓ

Egy hatalmas 10 méteres óriáskígyót találtak Brazíliában. [good_old_share] Természetesen onnantól kezdve már nem sokáig élt. Építőmunkások dolgoztak Brazília északi területén....

Close