FRISS FELVÉTEL PÁRIZSBÓL – TÖRNEK, ZÚZNAK A MIGRÁNSOK

loading...

Friss felvétel Párizsból.

A helyzet egyre rosszabb. Sajnos az alábbi felvétel is Európa életképéhez tartozik.

Több száz bevándorló tört, és zúzott pénteken este a Sztálingrád metróállomásnál Párizsban. A migránsok Calaisból jöttek át, és most a Párizsi utcákon randalíroznak.

Fa karókkal, és vascsövekkel törnek, zúznak Párizs utcáin, és a környéken több ezer migráns táborozik.

Korábban már volt egy ilyen eset, akkor a rendőrségnek sikerült leállítania a migránsokat. Több sérült is volt, akiket kórházba szállítottak. Azonban péntek este megint kitört a balhé. A migránsok még a rendőrökre is rátámadtak.

A rendőrök könnygázt, és paprika spray-t vetettek be az őrjöngő migránsok ellen.

A környéken lakók természetesen meg vannak rémülve, és nem mernek kijönni a házaikból sem. Ide jutott Párizs, és erre felé közelít az Európai országok azon része, akik nem látják meg az intő jeleket, és nem ismerik fel időben a rájuk leselkedő veszélyeket. Neked mi a véleményed a látottakról? Az oldal alján megírhatod!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tisztelt Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás