280 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST KAPHATSZ!

280 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST KAPHATSZ!

280 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST KAPHATSZ!

 

Ki jogosult rá? Komoly lehetőség, amellyel megalapozhatod a karriered.

 

 

Akár most kezded a felsőoktatási tanulmányaidat, akár már régóta főiskolára vagy egyetemre jársz, komoly lehetőség a Komáromy Gábor-ösztöndíj.

A 280 ezer forintos támogatás és a nemzetközi projektmunka minden szakterület hallgatói előtt nyitva áll. Mutatjuk a legfontosabb részleteket.


Minden nappalis hallgató pályázhat

A Cook Communications és a Mathias Corvinus Collegium – MCC – ösztöndíjat hirdet Komáromy Gábor emlékére, a 2014-2015-ös tanévre.

loading...

Az ösztöndíj mértéke összesen 1200 euró – azaz 378 ezer forint. Ebből 300 euró az MCC Komáromy Gábor Média Könyvtárhoz kerül, így a pályázónál 900 euró, azaz mintegy 283 ezer forint marad. A pénzjuttatáson kívül a pályázó egy nemzetközi sajtóban is tapasztalt mentort kap maga mellé, illetve felvételt nyer az MCC média-kommunikáció szakirányára.

Pályázatát bárki beadhatja, aki felsőoktatási intézményben nappali tagozatos hallgató, képzési területtől függetlenül. Feltétel azonban az angol nyelvismeret.

A 2014-es Komáromy Gábor-ösztöndíjat annak a pályázónak ítéli oda a bizottság, aki véleményük szerint a legvonzóbb projekttervet nyújtja be. A témakörtől függetlenül – legyen az politika, business, sport, gazdaság, kultúra, tudomány – a pályázatnak választ kell adnia arra, hogy miért éppen az adott témát szeretné feldolgozni a pályázó, miért tartja azt fontosnak és aktuálisnak, és miért fogja a történet az olvasókat is érdekelni.

A sikeres pályázónak egy minimum háromrészes cikksorozatot kell elkészítenie megadott határidőre, magyar és angol nyelven, amely a magyar és nemzetközi médiában publikálható.


Erre lesz szükséged a pályázathoz

A pályázathoz magyar, valamint angol nyelvű önéletrajzot és motivációs levelet, illetve szinopszist kell benyújtani. Ez utóbbinak tartalmaznia kell a projekt ismertetését, a pályázó által tárgyalandó legfontosabb kérdéseket, a tervezett információforrásokat, valamint a munka során felmerülő esetleges nehézségeket.

A pályázat leadási határideje október 5. A kiválasztott pályázók októberben szóbeli meghallgatáson vesznek részt, ahol egy bíráló bizottság előtt mutathatják be tervüket. További információkat az ösztöndíj honlapján, ezen a címen érhetsz el.

A Cook Communications teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújtó PR-ügynökség, amely irodáival Budapesten, Prágában, Szófiában, Bukarestben és Varsóban van jelen. – Femina

Facebook hozzászólások