A BIZONYÍTÉK

A BIZONYÍTÉK.

A BIZONYÍTÉK


[good_old_share]

Jadranka Roganovic – Átverés Terry Black bizonyítéka Vona Gábor ellen

 

A transzvesztita Terry Potter három éve már egyszer mindenkit elvarázsolt – legalábbis szeretett volna…
Alig három éve Terry Black már egyszer próbálkozott azzal, hogy „erkölcstelen politikusokat" nevez meg nyilvánosan, és tény, Vona Gábort akkor is a szájára vette. Igaz, akkor két másik politikust is megemlített, a másik kettő azonban Fidesz-képviselő – írja a BorsOnline.

Vasárnap most egy újabb fotót dobott be, mint bizonyíték. Ezzel is próbálja ösztökélni Vona Gábort, valljon színt, ismerje be, a 2000-es évek elején férfiakkal „játszadozott" egy zárt közösségben. Nos, a Bors utána nézett Terry képének, több gond is van vele.

A fotó után a cikk folytatódik!

Egyrészt a kép 2009-ben készült, az Európai-Parlamenti választások éjszakáján, amikor is egy aktivista gratulált a politikusnak. Másrészt a fotót Simonyi Balázs készítette, és indult is vele a 2009-es sajtófotó pályázaton, humor kategóriában. Terry meg egész egyszerűen „elcsente"! – Jadranka Roganovic

loading...
Tudjuk, hogy most éppen mi a baja a Jobbikkal a kormánynak. Nem tetszik neki, hogy a Jobbik által ekkora nyilvánosságot kapott a letelepedési-kötvény biznisz, és Vona ragaszkodik ahhoz, hogy az alaptörvény-módosításba az is bekerüljön, hogy pénzért se lehessen betelepülni hazánkba. Erről ide kattintva olvashatsz.

Ne hagyjuk magunkat átverni! És főleg ne feledjük: példaként itt van a szintén Jobbikos „kém”, az Európai Parlamenti képviselő Kovács Béla esete.

Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerencsétlen embert időnként (néhány évente) előveszik, és a kormánymédia telekürtöli a közvéleményt azzal, hogy a Kovács Béla ’mostmár’ aztán tényleg nagyon nagy kém…meg különben is…’mosmár’ nagyon, de nagyon kivizsgáljuk, mert olyan információink vannak róla, hogy csak na..

Aztán ismét altatják a „Béla ügyet” a következő kampányig, vagy addig, ameddig a Jobbik valami olyat nem tesz ismét, ami miatt a kormány nagyon zabos lesz. Akkor aztán újra előkerül a Béla, aki „nagyon nagy kém”…

Ha valaki akkora marha, hogy ezt benyalja, akkor az meg is érdemli!

[apss_share]
Facebook hozzászólások