MÉG MOST SEM TUDJÁK, HOGY MI LEHET EZ A HATALMAS FÉMTÁRGY, AMI LEZUHANT

MÉG MOST SEM TUDJÁK, HOGY MI LEHET EZ A HATALMAS FÉMTÁRGY, AMI LEZUHANT
loading...

Még most sem tudják, hogy mi lehet az a hatalmas fémtárgy, ami nagyjából egy hete zuhant le.


Találgatások azért vannak.
A hírek szerint egy hatalmas fémdarab zuhant le Mianmarban nagyjából egy hete. A henger alakú tárgy egy bánya közelében zuhant le, és szerencsére senki sem sérült meg.

loading...

A henger alakú fémtárgy 4,5 méter hosszú és 1,2 méter széles.

Szemtanúk szerint a hatalmas fémtárgy a zuhanás után visszapattant a földről nagyjából 50 méter magasra, majd egy mocsaras részen landolt.

A helyiek azt mondták, hogy óriási robbanást is hallottak a környéken.

Az is kiderült, hogy nagyjából egy időben a robbanással egy kisebb fémtárgy is lezuhant, ami átszakította egy ház tetejét, a fémtárgyon pedig kínai felirat volt, de szerencsére ebben sem sérült meg senki.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elősször arra tippeltek, hogy az a kínai műhold lehetett, amit nem régen lőttek fel, azonban úgy tűnik, hogy a műhold rendben van, így egyenlőre még nem tudják, hogy honnan zuhanhatott le a hatalmas fémdarab.

Arra tippelnek, hogy repülőgép darab lehet, vagy esetleg egy másik műhold darabja, esetleg egy hordozórakéta darabja lehet. A helyiek szerint akkora robajjal zuhant le a tárgy, hogy beleremegett a föld, és a zuhanás után fanyar volt a levegő.

„Nagyon megijedtünk. Először azt hittük, hogy háború van. A házaink is beleremegtek, csak füstöt lehetett látni a faluból”
Remélhetőleg hamarosan sikerül azonosítaiuk a hatalmas fémtárgyat, és végra kiderül, hogy honnan is eshetett le.

A helyiek azóta nagy találgatásban vannak, és persze az egész internet is. Sőt, annyira nagy a találgatás, hogy néhány UFO hívő még ebbe is földönkívülieket látott, de valószínűleg errős szó sincs.
[apss_share]

Read previous post:
A BIZONYÍTÉK.
A BIZONYÍTÉK

A BIZONYÍTÉK Jadranka Roganovic - Átverés Terry Black bizonyítéka Vona Gábor ellen   A transzvesztita Terry Potter három éve már...

HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT.
HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT

HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT Azzal mindenki tisztában van, hogy senkinek sem jó az, ha a két szuperhatalom...

Close