MÉG MOST SEM TUDJÁK, HOGY MI LEHET EZ A HATALMAS FÉMTÁRGY, AMI LEZUHANT

MÉG MOST SEM TUDJÁK, HOGY MI LEHET EZ A HATALMAS FÉMTÁRGY, AMI LEZUHANT
loading...

Még most sem tudják, hogy mi lehet az a hatalmas fémtárgy, ami nagyjából egy hete zuhant le.


[good_old_share]

Találgatások azért vannak.
loading...

A hírek szerint egy hatalmas fémdarab zuhant le Mianmarban nagyjából egy hete. A henger alakú tárgy egy bánya közelében zuhant le, és szerencsére senki sem sérült meg.

A henger alakú fémtárgy 4,5 méter hosszú és 1,2 méter széles.

Szemtanúk szerint a hatalmas fémtárgy a zuhanás után visszapattant a földről nagyjából 50 méter magasra, majd egy mocsaras részen landolt.

A helyiek azt mondták, hogy óriási robbanást is hallottak a környéken.

Az is kiderült, hogy nagyjából egy időben a robbanással egy kisebb fémtárgy is lezuhant, ami átszakította egy ház tetejét, a fémtárgyon pedig kínai felirat volt, de szerencsére ebben sem sérült meg senki.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elősször arra tippeltek, hogy az a kínai műhold lehetett, amit nem régen lőttek fel, azonban úgy tűnik, hogy a műhold rendben van, így egyenlőre még nem tudják, hogy honnan zuhanhatott le a hatalmas fémdarab.

Arra tippelnek, hogy repülőgép darab lehet, vagy esetleg egy másik műhold darabja, esetleg egy hordozórakéta darabja lehet. A helyiek szerint akkora robajjal zuhant le a tárgy, hogy beleremegett a föld, és a zuhanás után fanyar volt a levegő.

„Nagyon megijedtünk. Először azt hittük, hogy háború van. A házaink is beleremegtek, csak füstöt lehetett látni a faluból”
Remélhetőleg hamarosan sikerül azonosítaiuk a hatalmas fémtárgyat, és végra kiderül, hogy honnan is eshetett le.

A helyiek azóta nagy találgatásban vannak, és persze az egész internet is. Sőt, annyira nagy a találgatás, hogy néhány UFO hívő még ebbe is földönkívülieket látott, de valószínűleg errős szó sincs.
[apss_share]

Read previous post:
A BIZONYÍTÉK.
A BIZONYÍTÉK

A BIZONYÍTÉK [good_old_share] Jadranka Roganovic - Átverés Terry Black bizonyítéka Vona Gábor ellen   A transzvesztita Terry Potter három éve...

HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT.
HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT

HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT [good_old_share] Azzal mindenki tisztában van, hogy senkinek sem jó az, ha a két...

Close