ÉLET, VAGY HALÁL. A GYÓGYSZEREK ÖNMAGUKBAN NEM TUDNAK GYÓGYÍTANI! EZ KELL HOZZÁ MÉG!

ÉLET, VAGY HALÁL. A GYÓGYSZEREK ÖNMAGUKBAN NEM TUDNAK GYÓGYÍTANI! EZ KELL HOZZÁ MÉG!

ÉLET, VAGY HALÁL. A GYÓGYSZEREK ÖNMAGUKBAN NEM TUDNAK GYÓGYÍTANI! EZ KELL HOZZÁ MÉG!

[good_old_share]


Tudjuk, hogy a gyógyszer a világ legnagyobb üzlete.

 

A gyógyszerekről, és a hozzá kapcsolódó lobbi világméretű befolyásáról és üzleti tevékenységéről rengeteget lehet hallani.Egyre kevesebben bíznak a gyógyszerekben és egyre több szakember és orvos szólal meg őszintén, és beszél a pirulák káros és sokszor életveszélyes hatásairól.

Múlt alkalommal A HALÁLHOZÓ VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREK-ről közöltünk egy cikket, mely után rengeteg hozzászólás és olvasói levél érkezett.

Egy kedves olvasónk így látja:

loading...

Tisztelt Olvasók!

Ez itt a probléma, vagyis az, hogy mi betegek nem értünk a gyógyításhoz és nem tudjuk eldönteni, kinek van igaza, és mit is kell tennünk.

Én már sok-sok éve nem szedek gyógyszert, de óva intek mindenkit, hogy feltétel nélkül kövessen! Ahhoz, hogy ezt tegye, ismernie kell önmagát, a betegsége kiváltó okait, és képesnek kell lennie arra, hogy uralkodjon saját bajain. Én már képes vagyok erre.Ha fáj valami egy percen belül elmulasztom. Levágtam fűrésszel az ujjam és nem szedtem rá egyetlen szem fájdalom csillapítót sem, mint ahogy a fogfájásom is azonnal képes vagyok csupán tudati alapon megszűntetni.

A tudat, a lélek, a test harmóniában kell, hogy éljenek! A betegség oka a tudatlanság, illetve a tudatosság hiánya. A lélek képes megölni a testet, ha nem jól érzi magát, mivel nem kap elég építő támogatást a tudattól.

Nemrég gyógyítottunk ki egy rákos kisfiút, kinek magára maradt a lelke, és így nem akart élni. Szülei segítségével sikerült visszavezetni a valós életbe, és azóta óriási pozitív változásokat élt meg testi, lelki és tudati szinten egyaránt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A gyógyszerek önmagukban nem tudnak gyógyítani! Kell hozzá a mi élni akarásunk is. Anélkül csak a mellékhatások szaporodnak. Vitathatatlan, hogy súlyos esetben életmentőek lehetnek.

Elgondolkodott már azon valaki, mi történik, ha valaki beteg lesz, és a környezete is tudomást szerez erről? Mindenki rohan a kedvébe járni, vigasztalni, pátyolgatni, vagyis elkezdenek törődni vele! És a beteg ettől gyógyul, nem a gyógyszerektől!

Attól, hogy látja, hogy ő fontos. esetleg kiderül, hogy feladata van, pótolhatatlan, lesz tehát életcélja és hozzá életereje.Persze nem árt a helyes táplálkozás, a megfelelő életmód, és az önmérséklet sem.

Tehát előbb találjuk meg a bajt, ami emészt, oldjuk meg a problémát, ha nem lehet, hagyjuk ott és nézzünk előre! Ha így teszünk mindig, elkerül a betegség, ha nem, bízzuk magunkat az orvosra és persze a temetkezési vállalkozóra, mert aki nem akar élni, az nagyon hamar meg fog halni. El kell dönteni: Élet, vagy a halál. László.

Neked van tapasztalatod a gyógyszerek káros hatásairól?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások