KIDOBTA AZ ABLAKON A HÁROM GYERMEKÉT EGY SZÍRIAI MENEKÜLT

KIDOBTA AZ ABLAKON A HÁROM GYERMEKÉT EGY SZÍRIAI MENEKÜLT

Egy Szíriai menekült kidobta a három gyermekét az ablakon.


[good_old_share]

A férfi azért tette, mert nem volt hajlandó elviselni, hogy a felesége nem teljesítette minden kérését.
A menekültekkel sajnos egyre több gond van. Nagyban megnőtt a terrortámadások száma, mióta a menekülteket beengedték több országba is, de sajnos ezt a helyzetet már nagyon nehéz lenne visszafordítani.

De persze nem ez az egyetlen probléma, hiszen mint ahogyan a hírekből kiderül, a legtöbb menekült nem hajlandó dolgozni, és elvárja azt, hogy az állam ingyen ellássa őket, hiszen ők „vendégek”.

loading...

Ráadásul vannak olyanok, akik felháborítónak tartják azt, hogy nem egy palotát kapnak csak úgy.

Ez persze önmagában is nagy probléma, de sajnos nem csak ennyi a gond. A napokban olvashattuk például, hogy Ausztriában, a menekültek több pénzt kapnak segélyként, mint azok a gazdák, akik az egész életüket ledolgozták, a hír pedig hatalmas felháborodást váltott ki. Később felmerült a segély csökkentése is, azonban ezt egyenlőre elvetették.

Sajnos az sem ritka, hogy előállítanak egy-egy menekültet egy bűncselekményért, ők pedig nem értik, hogy ez miért bűncselekmény, hiszen „náluk ezt szabad’. Tehát annak ellenére, hogy ők menekültek, bizony egy részük képtelen elfogadni az Európai törvényeket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most Ismételten Németországban történt egy meghökkentő bűncselekmény.

Egy Szíriai menekült kidobta az ablakon a három gyermekét, csak azért, mert a felesége nem volt hajlandó teljesíteni minden kérését, amit a férfi nem tudott elviselni.

A férfit a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte.

A 36 éves Szíriai menekült, az első emeletről dobta ki a három gyermekét. Egy hétéves kislányt, és egy ötéves kisfiút, majd utánuk ledobta a legfiatalabb gyermeket is, akinek a pontos korát nem tudni, csak annyit hogy csecsemő volt.
A két idősebb gyermek csont és koponyatöréseket szenvedett, míg a csecsemő megúszta zúzódásokkal, ő ugyanis bátyjára érkezett. Mindhármukat kórházba szállították.

A férfi állítólag elismerte a bűntettet. Állítólag azért tette, mert nem bírta elviselni azt, hogy a felesége már nem hajlandó minden kérését teljesíteni.

Mert persze ilyenkor teljesen logikus az, hogy kidobjuk a három gyermeket az ablakon, mert hát annál jobb módszer bizonyára nem is létezik… Egyszerűen hihetetlen az, hogy a menekültek egy része képtelen emberként viselkedni.

Mi nem gyűlöljük a menekülteket, és tényleg vannak olyanok, akiken segíteni kell, hiszen valóban a háború elől menekülnek, és az ilyen embereknek megvan a joguk a nyugodt élethez, főleg ha ők is tesznek érte valamit, és képesek beilleszkedni. Azonban nem mindegy az, hogy milyen embereket fogadunk be, hiszen ilyen emberek között, mint a hírben is szereplő férfi, bizonyára senki sem szeretne élni.
Facebook hozzászólások