GYURCSÁNY ANGLIÁBAN TURNÉZIK, ÉS A NÉPSZAVAZÁS ELLEN BUZDÍT

loading...

GYURCSÁNY ANGLIÁBAN TURNÉZIK, ÉS A NÉPSZAVAZÁS ELLEN BUZDÍT


Nem csodálkoznánk rajta, ha a videót megnézők a végén még szavakat sem találnának. (mi is így voltunk ezzel.) Videó alább!
Gyurcsány Ferenc (ex Magyar miniszterelnök) egy angliai pubban vendégszerepelt. Fő célja az volt, hogy az Angliában dolgozó Magyar honfitársainkat rábeszélje arra, hogy ne vegyenek részt a népszavazáson.

Színészi képességeit megcsillogtatva nagy ívű előadást tervezett a Magyar hallgatóságnak, de egy picit elszámította magát.

A terve az volt, hogy nem csak a népes hallgatóságnak tart előadást, hanem az érdeklődők az interneten keresztül, a Facebookon is megnézhetik a neves eseményt.

loading...

Az izgalmasnak ígérkező előadás hangzavarba torkollt, mert többen is a szemére vetették, hogy azért kellett elhagyniuk Magyarországot, mert a „díszes politikai színtársulat” sz..ul végezte a dolgát, erre még oda is követi őket?

Neked mi a véleményed? Ki, (vagy kik) a felelősök a Magyarországon uralkodó viszonyok miatt?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás