EBBŐL A VIDEÓBÓL KIDERÜL, HOGY MEKKORA KAMU AZ ÖSSZES AKCIÓFILM

EBBŐL A VIDEÓBÓL KIDERÜL, HOGY MEKKORA KAMU AZ ÖSSZES AKCIÓFILM
loading...

Most megdől egy olyan tévhit, amit az akciófilmeknek köszönhetünk.

[cn-social-icon]

A lakatot nem is annyira könnyű kinyitni, mint gondolnánk.

Valószínűleg mindenki látta már az akciófilmekben, ahogyan a bűnözők, vagy éppen a rendőrök menekülés vagy üldözés közben, gyorsan szétlövik a lakatot, és hoppá.. a lakat már le is jött és szabad az út.

loading...

A legtöbb ember ezt így is gondolja. Milyen szép is lenne, hogyha egy lakatot csak egyszerűen szétlőhetnénk, és így kinyithatnánk bármilyen ajtót. Azonban most ebben a videóban kiderül, hogy nem is annyira egyszerű ez, mint ahogy az ember hinné.

Nos, a helyzet az, hogy a kis kaliberű fegyverek teljesen esélytelenek a lakattal szemben, de még egy sörétes puska is elég nehezen viszi le. Ugyan az igaz, hogy szétroncsolja a lakatot, de attól még a lakat ugyanúgy zárva marad. Tehát ha egy kis kaliberű fegyverrel szeretnénk lakatot nyitni, akkor nem elég egy lövés. Kéne hozzá úgy nagyjából 20, de arra meg nem igazán akad idő, és elég hangos is lenne.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tehát ha kis kaliberű fegyverrel szeretnénk lakatot nyitni, akkor ne is próbálkozzunk vele, mert mire kinyitnánk, már körbevenne miket az egész szomszédság, és még a rendőrök is kiérnének.

Az egyetlen fegyver ami tényleg egyből viszi a lakatot, az az 50 kaliberes Browning, de az nem csak a lakatot viszi, hanem az egész ajtót, és még minden mást, ami az útjába kerül.

Talán az egyetlen lakat, amit egy kis kaliberű fegyverrel is le lehet szedni, az a jó öreg Tuto lakat, de hát azt meg akár jó eséllyel le is fújhatjuk onnan.

Viccet félretéve, mindenképpen érdemes megnézni a videót, hiszen sokféle fegyverrel bemutatja, hogy a lakat szinte szétlőhetetlen.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
ITT A MAGYAR CSODAVAKOLAT
ITT A MAGYAR CSODAVAKOLAT

Egy Magyar fejlesztésű vakolatnak köszönhetően, elfelejthetjük a légkondicionálót, és a fűtés számla is kevesebb lehet. [cn-social-icon] A Lasselsberger-Knauf legújabb fejlesztése...

NAGYON VÁRJÁK A RABOK, EZT A RENDŐRT
NAGYON VÁRJÁK A RABOK, EZT A RENDŐRT

A börtön kemény hely, erről hallhattunk filmekben, dokumentumfilmekben, és még rengeteg helyen. [cn-social-icon] Viszont vannak olyanok, akik ezen a kemény...

Close